Novoletno praznovanje v stilu

CITYLIFE 27.12.2019
Urbani moški

Nepogrešljive modne kose in dodatke za najdaljšo noč v letu si oglejte v galeriji: 

Fotogalerija

Bodimo drzni
Naj izpod suknjiča diskretno pokuka nekaj bolj svečanega – predlagamo top s puli ovratnikom in kovinskim sijajem ali srajco z drznimi potiski. Trendi, urbano in drzno!
zara.com Metuljček
Bi radi svoj videz dvignili na višjo, bolj sofisticirano raven? Nič lažjega – svoji obleki dodajmo metuljček v bogati barvi ali z zanimivim vzorcem.
topman.com Kot Hugh Hefner
Playboyev veliki gospod je vedel tudi, kako se streže stvarem, ko gre za stil. Njegovi značilni mokasini so lahko zanimivo nadomestilo običajnim čevljem za praznični styling.
hm.com Žakardni ali žametni glamur
V času novoletnih zabav si privoščite nekaj več drznosti. Svečan suknjič, ki sega izven klasičnih okvirjev, je v modni garderobi moškega nuja vse leto, decembra pa naj bo posut z bleščicami ali okrašen z žakardom.
zara.com Prava toplina
Ko pritisne mraz, se zavijmo v eleganten šal linije Black Label znamke s.Oliver. Naj bo nevtralne barve, da ga bomo zlahka kombinirali.
s.oliver.si Luksuz v žepu
Naj bo skriti košček luksuza tisto, kar nas bo razlikovalo od drugih. Usnjeni ovitek za kartice Saint Laurent je minimalističen, a izredno pedanten dodatek.
ysl.com Avtomobilski nostalgik
Če se navdušujemo nad zaobljenimi oblikami športnih avtomobilov, potem moramo v svojo kopalniško omarico vseliti brivnik Bolin Webb R1, ki je osnovan na cobri iz leta 1960.
bolinwebb.com Vonj privlačnosti
Oblikovalec Tom Ford je eden tistih moških, ki izžareva čar pravega gentlemana. Ne dvomimo, da bo nekaj te prezence v nas vzbudila tudi njegova zapeljiva moška dišava Neroli Portofino.
tomford.com Klasika
Dobro krojen suknjič klasične silhuete in sofisticirane izdelave bo nosljiv skozi vse leto in ga najdemo tudi v praznični kolekciji priljubljene urbane modne znamke s.Oliver.
s.oliver.si Klasika
Dobro krojen suknjič klasične silhuete in sofisticirane izdelave bo nosljiv skozi vse leto in ga najdemo tudi v praznični kolekciji priljubljene urbane modne znamke s.Oliver.
s.oliver.si

Izbor urednika