Čarobnost praznikov izpod tvojih rok

Helena Peterlin 11.12.2023
čarobnost-praznikov-izpod-tvojih-rokjysk103

čarobnost praznikov izpod tvojih rokjysk106Poleg zelenega razmišljanja je cilj te akcije spomniti na veselje ob ustvarjanju z lastnimi rokami in iskanju navdiha v gozdu, vrtu ali bližnjem parku – saj se tam nahajajo najbolj preprosti, a tudi najbolj učinkoviti okraski. In prav zaradi tega je to mnogim ena od najljubših prazničnih kampanj.

čarobnost praznikov izpod tvojih rokjysk107

Za vse, ki vam je ta ideja všeč, a ne veste, kje začeti, je JYSK v sodelovanju z Majo Kranjec (krameraj_) predstavil preproste korake za ustvarjanje dekoracije z lastnim podpisom. Maja se ukvarja s stiliranjem interierjev in dogodkov, najbolj pa uživa v izdelavi stvari, v katerih se odraža njena osebnost, zato se je z veseljem pridružila tej akciji in ustvarila praznično okno z veliko karakterja.

čarobnost praznikov izpod tvojih rokjysk104

»Čarobnost praznikov izpod tvojih rok« – iz leta v leto JYSK preseneča z recikliranimi idejami.

Številni domovi so te dni oživeli s kreativnimi, trajnostnimi prazničnimi dekoracijami, ki so jih njihovi avtorji ponosno pokazali na družbenih omrežjih s ključnikom #JYSKCarobnostPraznikov. Čeprav so za osnovo uporabili več istih JYSK izdelkov, so kot končni rezultat dobili povsem različne dekoracije, kar je še enkrat potrdilo, da je z malo domišljije in kreativnosti možnosti ogromno. 

čarobnost praznikov izpod tvojih rokjysk100čarobnost praznikov izpod tvojih rokjysk101

JYSK izvaja številne akcije z namenom promocije bolj trajnostnega poslovanja in zaščite okolja, zato vsako leto v tem času začne s kampanjo »Čarobnost praznikov izpod tvojih rok«, katere cilj je vračanje k pravim življenjskim vrednotam. Vsako leto se akciji pridruži vse več vplivnežev in kupcev, ki s svojimi domiselnimi dekoracijami vedno znova potrjujejo, da je narava res najboljši navdih. 

čarobnost praznikov izpod tvojih rokjysk105čarobnost praznikov izpod tvojih rokjysk102čarobnost praznikov izpod tvojih rokjysk108

Recept za izdelavo vaše najljubše praznične dekoracije:

1. Na sprehodu po naravi se nadihajte svežega zraka in poiščite čim več zanimivih okraskov, kot so storži, listi in vejice.

2. Povežite in pritrdite jih na okvir in možnosti so številne, od naravnih vej do vrvice ali recikliranih okrasnih trakov.

3. Obesite JYSK okraske, vrečke, dodajte naravne okraske, ki ste jih nabrali med sprehodom ali udobno namestite škrata.

4. Podprite trajnost! 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika