Japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti in japonske estetike

Helena Peterlin 11.10.2023
japandi-–-spoj-skandinavske-funkcionalnosti-in-japonske-estetike-5

japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti in japonske estetike 2Za tiste, ki imate radi urejen dom, je to idealna kombinacija japonskega minimalizma in skandinavske funkcionalnosti, ki prispeva k umirjenemu vzdušju. Japandi stil je vedno bolj priljubljen in vse bolj prisoten v urejanju interiera, še posebej dobro pa se združuje z znanim skandinavskim minimalističnim pristopom prav zaradi idealne kombinacije znane skandinavske funkcionalnosti in japonske estetike. 

japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti in japonske estetike 4

Prav nova JYSK kolekcija japandi izžareva nevtralne barve, čiste linije in naravne materiale, ki bodo vaš prostor naredili svetlejši in prijetnejši za sprostitev. V mirni in enostavni atmosferi v vašem domu boste lažje umirili svoje misli in se zagotovo odpočili od napornega vsakdana in številnih obveznosti.

SOLLERUP dnevna postelja minimalističnega dizajna s svetlim lesom iz borovega gozda se bo odlično podala v vašo dnevno sobo ali bralni kotiček, priložene mehke blazine iz svetlo sivega blaga pa jo bodo naredile še bolj udobno, med seboj pa jih lahko kombinirate in razporedite kot si želite. Na ta način lahko to posteljo uporabljate kot zofo ali kot posteljo. Mizica iz iste linije, prav tako z minimalističnim videzom iz svetle borovine, čistimi linijami in prostorom za shranjevanje pod mizo, bo idealen prostor za pitje prve jutranje kave in diskretno shranjevanje knjig, revij ali družabnih iger, da boste površine zadržali čiste brez nepotrebnih detajlov. Poleg lahko postavite na stojalo istega dizajna zanimivo namizno svetilko

japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti in japonske estetike 3

Manj je več, zato previdno izberite dekoracijo, ki bo dopolnjevala večje kose pohištva.

Svetla naravna vlakna in trajnostni materiali, kot sta bambus ali bombaž, se dobro obnesejo, poleg tega pa se ne bojte vključiti nekaj izrazitih kosov dekoracije iz keramike ali kamenine, kot so velike vaze.

Vse pohištvo v novi kolekciji Japandi je izdelano iz trdne FSC® certificirane borovine kot edinega materiala (FSC® N001715). Ravno zaradi tega lahko temu pohištvu enostavno daste osebno noto ali pa les ponovno uporabite, ko pride čas za spremembo.

japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti in japonske estetike 1

Za več informacij o novi kolekciji si oglejte JYSK.si in se navdihnite s celotno kolekcijo pohištva v stilu japandi.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča