25. SAJETA ART & MUSIC FESTIVAL

Valentina Jarc 29.03.2024
sajetadizajn-xxv2024baneri-1080x1080px-1

Sajeta je festival glasbe, ki med 3. in 7. julijem 2024 obeležuje 25 obletnico. Od leta 1998 velja za skriti dragulj, namenjen radovednim dušam, ki iščejo doživetje v čudoviti naravi z izvrstno glasbeno ponudbo in ustvarjalnostjo. Kot najstarejši festival na tolminskem sotočju je zavezan raznolikosti in netipični festivalski izkušnji v harmoniji urbanih vibracij in podeželskega okolja.blaž slo.jpegBlaž (Slo)

V vseh letih je Sajeta ponujala program, ki tvori pisano paleto glasbenih zvrsti, kot so krautrock, elektronika, jazz, rock, etnični in tradicionalni zvoki, klasika, katerih skupni imenovalec sta inovativnost in ustvarjalnost. Njen oder je gostil veliko število izjemnih, bolj ali manj znanih ustvarjalcev, ki so oblikovali eklektične izkušnje za radovedno občinstvo.

Večina mednarodnega koncertnega programa Art&Music Festivala je potrjena, kmalu pa se bo tovarišiji izvajalcev pridružilo še kakšno zanimivo ime.sajeta20241 1446x2048Prve vstopnice za jubilejno edicijo priljubljenega festivala, ki ga tudi letos ne gre zamuditi, so že v prodaji.

Sveže informacije o nastopajočih dobimo na festivalski spletni strani www.sajeta.org.

Izbor urednika