Dober tek po grajsko

Helena Peterlin 04.02.2022
dobertekpograjskohr

In kaj lahko pričakujemo? Vrhunsko kulinariko, ki se je ne bi branila niti sam cesar in cesarica. Virtualno doživetje, ko nas bosta cesar Friderik III. Habsburški in njegova žena Eleonora Helena Portugalska v objemu grajskih zidov popeljala na svoje ljubezensko in kulinarično popotovanje.

Urine kazalce bo iz preteklosti v sedanjost zavrtel vrhunski kuharski mojster Igor Jagodic iz restavracije Strelec. Njegov pozdrav iz kuhinje, skrbno izbrani meni s tremi hodi ter izbrano vino iz Grajskega vinograda obetajo posebno kulinarično doživetje, ki si ga z vnaprejšnjim naročilom (lahko privoščita doma. Kadarkoli in skozi vse leto.

Paket »Dober tek po grajsko« nam dostavijo na naš naslov do 30 kilometrov iz Ljubljane. Prejeli bomo: meni s pogrinjkom in tremi hodi (predjed, glavna jed, sladica), steklenico grajskega vina Belpin (ob predjedi in sladici), steklenico grajskega vina Rdečegrajc (ob glavni jedi) ter kodo za dostop do grajskega doživetja – filma, posnetega posebej za nas. Za prijeten spomin na kulinarično doživetje so priložili še medeno srce in recepte za vse jedi, če bi si jih zaželeli tudi sami pripraviti. Dober tek in na zdravje po grajsko! Cena: 127 evrov za dve osebi. 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča