Loka kava z novo darilno embalažo med najbolj všečnimi

CITYLIFE 27.07.2020
loka kava

Na začetku letošnjega leta je Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana med slovenskimi potrošniki, rednimi pivci mlete turške kave , opravil raziskavo med tremi vodilnimi blagovnimi znamkami proizvajalcev v kategoriji mlete turške kave (vir: Nielsen, Panel trgovin 2020). 

Loka Special kava je dosegla najboljši rezultat tako pri ocenah splošne všečnosti in všečnosti okusa kot pri oceni verjetnosti nakupa.

Darilno pakiranje Loka Special – okus št.1

Rezultate so pri Loka kavi želeli proslaviti, zato so pripravili posebno darilno pakiranje 2 x 250 g na novo preoblečene Loka Special kave. Zavojčka najdete v priročni in lični kovinski embalaži, ki jo lahko uporabljate za hranjenje svoje najokusnejše kave, saj je oblikovana tako, odlično ohranja svežino in aromo kave. S tem vam bo oblikovno dovršena škatlica v prepoznavnih barvah Loka Special kave neprestano pri roki za vsak trenutek, ki ga boste sami ali v družbi želeli narediti za posebnega.

In v čem je skrivnost Loka Special kave? 

Posebna pozornost je bila namenjena oblikovanju darilnega pakiranja na katerem so upodobili motiv skodelice s slike Kofetarice Ivane Kobilce in ga pospremili z napisom »Skrivnost pravih kofetaric«

Skrbno izbrana mešanica pražene mlete kave ob vsakem pitju zagotavlja nepozabno izkušnjo, saj je fino mleta, aromatična in polnega okusa. V sebi združuje prefinjenost skrbno izbranih kavnih semen, poleg tega pa vas še dodatno vsak dan razvaja z naravnimi notami čokolade. 

www.lokakava.si


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča