Pop's Pizza & Sport - nova picerija v Ljubljani

Anja Mrevlje 31.05.2019
Pops Pizza

Picerija Pop's Pizza & Sport je nova kulinarična pridobitev Ljubljane., kjer ponujajo prave napolitanske pice z juga Italije.

Po uspešni zgodbi POP's PLACE-a se je družina Raspopović z Gregom Yurkovichem preizkusila v naslednjem velikem kulinaričnem trendu, ki iz dneva v dan bolj osvaja evropske prestolnice, peki pic.

Tako so tokrat presenetili s pravo napolitansko pico, pri kateri so ohranili vse bistvene značilnosti a ji vdahnili svojo interpretacijo. Proces ustvarjanja pic, ki jih najdemo v ponudbi, je trajal skoraj tri leta, rezultat pa so originalne sestavine s poreklom, kislo testo ali droži, stari kar 20 let, ki so jih pripeljali iz Napolija. 

Pops Pizza.

Poleg napolitanskih picopekov je posebnost njihovega testa iz droži tudi ta, da testo pustijo stati 48 ur, tako da se večina glutena in škroba presnovi oz. porabi že tekom samega postopka, torej še preden pride testo do peči. Te in še nekatere dosledno premišljene in preizkušene značilnosti njihovih pic so zagotovo razlog, zakaj moramo njihovo pico poskusiti in zakaj se bomo v picerijo Pop's Pizza & Sport vedno znova vračali.

Na otvoritvi se je trlo gostov in znanih osebnosti, ki so prišli degustirat novost na ljubljanski kulinarični sceni in že uigrani ekipi čestitati ob otvoritvi novega trendovskega lokala, ki bo dodatno obogatil gastronomsko ponudbo Ljubljane.

Fotogalerija

Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza Pops Pizza

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča