Gervasoni - italijansko pohištveno podjetje

Klavdija Rupar 10.03.2020
GARVASONI

Gervasoni je pohištveno podjetje ustanovljeno leta 1882, ki ga trenutno vodita Giovanni in Michele Gervasoni - tretja generacija družine Gervasoni. Skozi leta so se spreminjali estetski standardi in izdelovalne tehnike, ostala pa je strast po lepoti in čudovitih izdelkih. Pozornost do detajlev, uporaba naravnih materialov, ki so ustvarjeni zares odlično, so še vedno glavne značilnosti njihovih izdelkov.

Znamka, ki jo najdemo v italijanskem Vidmu ima trenutno 90 zaposlenih, ki ustvarjajo, razvijajo in tržijo različne pohištvene možnosti. Večkrat so se povezali tudi z najbolj znanimi oblikovalci, kot so Paola Navone, Marco Piva, Michael Sodeau in Jasper Startup, s tem pa poskrbeli za estetsko kakovost izdelkov in eksprementiranje z vedno novimi materiali.

Danes je družinsko podjetje znano širom po svetu, specializirali pa so predvsem v izdelavo visokokakovostnih lesenih stolov - znamka Very Wood. V vseh fazah izdelave se trudijo biti tudi trajnostni, posledično so prejeli tudi več okoljevarstvenih certifikatov.

Izdelki Gervasoni so na voljo v sedemdesetih državah po svetu in kar 75% svojih izdelkov izvozijo v tujino.


Fotogalerija

GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI GARVASONI

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča