Moderne pisarne, ki dajejo občutek domačnosti

CITYLIFE 17.08.2021
Foto: Officelovin

Vse več podjetij se je začelo zavzemati za zdravje in dobro počutje svojih uslužbencev. Le tako lahko namreč dobijo najboljše izdelke in inovativne, učinkovite ideje. Največ takšnih pisarn se pojavlja v Ameriki, nekaj pa jih imamo tudi v Evropi. 

Moderne pisarne so na prvi pogled bolj podobne domovom ali muzejem kot dejanskim pisarnam. Kuhinja, jedilnica, vrtovi, sedežne in velika okna so skupna večini. Celotni interier je minimalističen, moderen in povezan z glavno dejavnostjo podjetja. Vsaka pisarna je zasnovana tako, da spodbuja delavnost, produktivnost in inovativnost. Veliko pisarn uslužbencem nudi telovadnico ali fitnes, jogo ali druge vodene vadbe, savne, masaže, kozmetično nego in druge storitve, ki skrbijo za njihovo zdravje. V Evropi najdemo takšne pisarne v Budimpešti, Berlinu, Pragi, Londonu, Kijevu, Valenciji in najbrž še v kakšnem razvitem mestu. 

Fotogalerija

Landmark Space - London DBO Australia - Melbourne Bistro - Budimpešta Zen Protocol - Tel Aviv Mercari - Kalifornija Blackhawk Network - London Federal Home Loan Bank - New Jersey Go Hub - Valencija Wing Zrt. - Budimpešta Croud - London Hub Hub - Praga Adidas - Moskva

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča