Hladilniki Samsung za vsako sodobno kuhinjo

CITYLIFE 24.05.2021
rb7300lifestyle1

Med naprednimi izdelki je tudi novi, tihi in energijsko varčni hladilnik Samsung RB7300T z zamrzovalnikom spodaj in tehnologijo SpaceMax™, ki ponuja več svežega prostora znotraj in enako eleganten stil zunaj. Prostorna shramba v minimalistični zasnovi s standardno globino se bo elegantno zlila z našim kuhinjskim pohištvom in enakomerno hladila notranjost hladilnika v vseh kotičkih.

Hladilnik s funkcijo Optimal Fresh+ ohranja prvotno svežino dvakrat dlje in nudi vrhunsko prilagodljivost shranjevanja. Uporabimo le en predal ali pa ga razdelimo na dve območji z različnimi temperaturami. Leva stran je hladnejša, tako da meso in ribe ostanejo sveže dvakrat dlje. Desna stran je odlična za zaščito svežine sadja in zelenjave. Optimalno vlažnost in dolgotrajno svežino bomo v predalu s funkcijo Humidity Fresh+ lahko preprosto nastavljali z obračanjem gumba za upravljanje. Sadje in zelenjava bosta tako ohranila svojo hrustljavost, sočnost in svežino.

Kaj pa led in nenehno taljenje le-tega v hladilniku? Tehnologija No Frost veliko hitreje doseže želeno temperaturo in izboljša kroženje zraka, tako da ohranja stalno temperaturo in s tem preprečuje nabiranje ledu. Vsestransko hlajenje hladi vse razdelke v vseh kotičkih enakomerno. Tako se vsako živilo na vsaki polici učinkovito hladi in ostane bolj sveže, tudi če pogosto odpiramo in zapiramo vrata hladilnika.
Pripravite se, poletje prihaja! Za ohladitev bomo potrebovali veliko
hladne pijače in sladoleda, zagotovo pa ne bomo potrebovali zaledenelega hladilnika.

Izberimo enega od odličnih hladilnikov Samsung No Frost s posebnim
popustom do 20 % in uživajmo v popolni svežini živil s 5-letno garancijo. Promocija velja do 30. junija 2021 za določene modele hladilnikov.
samsung.si

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika