Večerja v Grajskem vinogradu

Helena Peterlin 29.06.2022
grajskivinograd-107

Prepustimo se vrhunskemu kulinaričnemu razvajanju in ustrezni vinski spremljavi v čarobnem Grajskem vinogradu, ki se razprostira na južnem pobočju Grajskega griča. Od leta 2016 je tam zasejanih 1050 trt grajskega belpina in rdečegrajca.


Sezonsko pridelane vrtnine, sadje, domače mesnine, kvalitetne sestavine lokalnih pridelovalcev – vse pa v povezavi s trto – bodo tudi tokrat vtkane v pethodno večerjo pod zvezdami, ki jo moramo doživeti.


Med grajskimi trtami nas bo razvajal chef Igor Jagodic, ki je prejemnik številnih nagrad, med njimi prestižnega Michelinovega priznanja »The Plate«, dve leti zapored je osvojil štiri kape in 17 točk po kulinaričnem vodniku Gault & Millau, kakor tudi naziv »Chef leta«.

Do vinograda vas iz Grajskega parka v smeri drevoreda vodijo oznake. Če bi prišli po Cesti kmečkih uporov, ki vodi na grad, pa proti vinogradu zavijte levo na velikem cvetličnem ovinku. 


Število mest je omejeno. Rezervacije so obvezne in jih sprejemajo na e-naslovu: marketing@kaval-group.si do vključno dneva pred dogodkom. 

NASLEDNJI TERMINI: Ob četrtkih, 7. julija, 18. avgusta in 8. septembra 2022.

Več na ljubljanskigrad.si/sl/dogodki/vecerja-v-grajskem-vinogradu!

Fotografije: Peter Irman

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča