DR. GRANDEL »SPECIALS« – specializirana nega po poletju

Helena Peterlin 30.09.2021
drgspgruppenbild2019

V liniji »SPECIALS« DR. GRANDEL bomo našli odlično tonirano vlažilno kremo PERFECTION BB za obraz z zaščitnim faktorjem 20 za sijoče lepo, veličastno navlaženo in čudovito zaščiteno polt. PERFECTION BB kožo pomirja, prekrije manjše nepravilnosti in izboljša videz por ter tako polti daje gladek in prefinjen videz naravnega in mladostno lepega žara.

Za vse tiste, ki jih muči rdečica, obnovitvena krema proti rdečici COUPEROSE EXPERT s pomočjo izvlečka škrlatne alge krepi krvne žilice v koži in njeno vezno tkivo. Kompleks bakrovega peptida obnavlja kožo in krepi njeno zaščitno funkcijo. Zeleni pigmenti z bisernim bleskom optično zmanjšajo rdečico in polti dajejo poenoten videz. Na voljo je tudi serum, in sicer za predele, ki so še posebej dovzetni za pojav kuperoze.

Za kožo po poletju in enakomerno obarvanost kože sta več kot odlična belilna krema PROTECTION WHITE, ki skupaj z vitaminom C, ustvarja enakomeren in svetlejši ton kože, in anti-pigment koncentrat PERFECTION AP, ki zmanjša vidnost znamenj hiperpigmentacije in starostnih peg ter zavira nastanek novih. Za brezhibno polt mladostnega videza.
drgrandel.si
grandevita-shop.si

Izbor urednika