Lepotni Instagram profili za najboljše make up nasvete

Klavdija Rupar 16.05.2019
Foto: Pexels

Instagram ni primeren le za objavljane fotografij iz potovanja, svojih najljubših oblačil in čudovitega notranjega oblikovanja. Na njem lahko najdemo tudi ogromno profilov, ki se posvečajo predvsem lepoti, negi kože, ličilom in vsemu, kar je povezano s tem. Če torej kdaj potrebujete nekaj inspiracije, jo boste na Instagramu zagotovo našle. Danes pa predstavljamo nekaj lepotnih profilov, ki so nas na bolj prepričali.

@fem.si

Slovenska platofrma posvečena negovanju samega sebe, ki je pred kratkim praznovala prvi rojstni dan. Na tem portalu lahko najdemo preproste nasvete za nego kože, katere izdelke uporabljati in kako doseči sijoč videz kože.

@tartecosmetics

Instagram Tarte cosmetics je poln svetlih in bleščečih barv in inspiracije, ki bo navdušila največje ljubiteljice makeupa. Obenem Tarte uporablja izdelke, ki niso testirani na živalih in so brez parabenov, glutena in mineralnih olj.

@dulcecandy

Ta lepotna blogerka je žena, mama in vojna veteranka, ki ženske inspirira in jim daje nasvete o modi in lepoti.

@sarah.feingold

Sarah Feingold je rojena v Nemčiji in ima enega najbolj avtentičnih pristopov do lepote in nege kože. Ustanovila je digitalno revijo No Basic Girls Allowed, na kateri prikazuje alternativne načine lepote in mode.

@tjasa_kokalj_jerala

Tjaša Kokalj Jerala je bivša Miss Universe Slovenia 2007, mamica, blogerka, modna novinarka in stilistka, na njenem profilu pa lahko najdemo kar nekaj različnih make up trikov.

@leynabloom

Manakeneka in aktivistka za transspolnost Leyna Bloom na svojem profilu predstavlja čudovito zunanjost, ki se prepleta tudi z njeno čudovito notranjostjo.

Izbor urednika