7 novosti za tekaške podvige

CITYLIFE 19.10.2019
Aplikacija Strava

Nova Apple Watch Nike Series 5

Zakaj se ob športni aktivnosti ne bi povezali s pametno uro Apple Watch Nike Series 5? Ta ob uporabi aplikacije Nike Run Club omogoča dostop do uporabnih meritev in ostalih naprednih pametnih funkcij – in to kar prek zapestja, med vadbo.
apple.com

Apple Watch Nike Series 5

Spremljajmo svoje tekaške podvige

Na voljo je nešteto sodobnih in uporabnih aplikacij, ki omogočajo spremljanje naših rezultatov in napredka ter spodbujajo h gibanju – tudi med prijatelji. Ena od takih je aplikacija Strava, priljubljena tudi med tekači.
strava.com

Aplikacija Strava

Hidracija med tekom

Preprost in lahek bidon za vodo v obliki vrečke, ki ga zaradi oblike med tekom ali drugimi športnimi aktivnostmi lahko spravimo kamor koli. Ko ga izpraznimo, ga enostavno zložimo in spravimo v žep ali dlan.
extremevital.com

Bidon za vodo v obliki vrečke.

Lahek nahrbtnik

Se med športnimi aktivnostmi radi lahkotno potikamo po brezpotjih? Potem si omislimo lahek, zračen in vsestransko uporaben nahrbtnik, ki bo omogočal neovirano gibanje v naravi, med tekom, kolesarjenjem, krajšimi pohodi v hribe ...
salomon.com

Vsestransko uporaben nahrbtnik.

Glasba in šport v sožitju

Šport in glasba gresta pogosto z roko v roki. Brezžične slušalke Powerbeats Pro znamke Beats nudijo čisti zvok, so vodoodporne in preproste za uporabo, povežemo pa jih lahko tudi s svojim telefonom.
beatsbydre.com

Brezžične slušalke Powerbeats Pro.


Opaženi tudi ob slabi vidljivosti

Sodobna moška jopica s kapuco Pro Touch Myco ux, izdelana iz kakovostnih tehničnih materialov, omogoča uporabo v najzahtevnejših razmerah. Opremljena je z odsevnimi detajli, žepi, na rokavih pa ima poseben elastični dodatek iz flisa z odprtinami za palce.
intersport.si

Moška jopica s kapuco Pro Touch Myco ux.

Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

Nedelja, 27. oktobra, središče Ljubljane in okolica
Na najstarejši preizkušnji telesne pripravljenosti in hkrati volje se bodo tudi letos pomerili tekači iz Slovenije in tujine. Mednarodna atletska zveza (IAAF) je letošnjemu maratonu dodelila tudi zlato značko (IAAF Gold Label), zaradi česar je postal del elitne svetovne maratonske družine.
vw-ljubljanskimaraton.si

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča