7 športnih pripomočkov za zimske aktivnosti

Anja Mrevlje 03.12.2016
7 hitrih za bele strmine

Adidasova usklajenost

Adidas, ki trg že nekaj časa osvaja s priljubljenimi smučarskimi očali ID2 Pro in ID2, je kolekciji dodal tri nove atraktivne modele. Modeli Progressor-S, Progressor-C in Backland so nadgrajeni z možnostjo kombiniranja smučarskih očal z barvno usklajenimi sončnimi očali. Kombinacija je popolna zaščita pred soncem na smučišču. Adidasova očala so na voljo tudi s sferično in cilindrično lečo, možna pa je tudi poljubna zamenjava. Celotna kolekcija se ponaša z vrhunskim modnim oblikovanjem in možnostjo vgradnje dioptrije z dioptrijskim klipom.
amm.si


Lahka in okretna

Elanova smučka Ripstick s svojo inovativno zasnovo vsem smučarjem omogoča edinstveno smučarsko izkušnjo na najbolj zahtevnih terenih in v najtežjih pogojih. Poskrbi pa tudi za boljšo plovnost v celcu in lažje zavijanje v vseh snežnih razmerah.
elanshop.si

Smučke Elan.

Osebni slog

Tudi na smučišču lahko izrazimo svoj osebni slog. Quiksilver to sezono navdušuje s smučarskimi jaknami v živih barvah, s katerimi bomo zagotovo pritegnili veliko pozornosti.
quicksilver.eu


Priročen nahrbtnik

Za celodnevno smuko nujno potrebujemo tudi nahrbtnik in Dakine ponuja odlične modele, ki se prilegajo hrbtenici, hkrati pa ne ovirajo naše agilnosti. Moderen dizajn in ergonomska oblika omogočata brezskrbne vragolije na snegu, različne barve pa je mogoče kombinirati z ostalo zimsko opremo.
dakine.com

Nahrbtnik Dakine.

Varnost in atraktiven izgled

Čelada je obvezen del smučarske in deskarske opreme. Da bomo varni, a vseeno v stilu, so z veliko izbiro čelad, ki bodo omogočale našo varnost in udobje, poskrbeli tudi pri športni blagovni znamki Salomon. Čelade Salomon najdete v trgovinah Extreme Vital po Sloveniji ali na extremevital.com.
salomon.com

Smučarska čelada Salomon.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča