Aplikacije za lažjo organizacijo poroke

Klavdija Rupar 21.03.2019
Foto: Unsplash

Pomlad je pred vrati, kar pomeni, da se vrača tudi sezona porok. To pomeni veliko stresa, načrtovanja in skrbi, da bomo zadnjo sekundo pozabili na najmanjše malenkosti. Vedno bolj pogosto se pari odločajo za načrtovalca poroke, ki jim pomaga pri organizaciji in par vsaj delno razbremeni. Če ste se odločili, da boste poroko vseeno organizirali sami, pa predstavljamo nekaj aplikacij, ki vam bodo delo olajšale.

Appy Couple

Ta aplikacija zajema prav vse priprave poroke. Podobna je bolj priljubljeni Evernote, samo da je ta primerna samo za organizacijo poroke. Z njo lahko na enem mestu spremljamo prav vse od dekliščine, do govorov na poroki. Vse to lahko spremljajo tudi naši gostje. Na njej imamo lahko časovni razpored, želje za darila, z njo pa uredimo vse do zadnje podrobnosti.
appycouple.com

Foto: Appy Couple

Wedding Wire

Wedding Wire omogoča odštevanje dni do velikega dne, na njej lahko iščemo lokacijo za poroko, se povežemo z drugimi pari in z njimi tudi izmenjujemo izkušnje. Na njej lahko najdemo tudi sanjsko obleko in izberemo tematsko barvo, v kateri bo celoten koncept weddporoke.
weddingwire.com

Foto: Wedding Wire

LadyMarry Planner

Ta aplikacija je posebej primerna za vse neveste, ki se celotne organizacije lotijo same, brez kakršnekoli pomoči. Pomaga nam načrtovati sanjsko poroko na hiter in učinkovit način. Na njej lahko shranimo vse od seznama gostov do zagotavljanja storitev, saj deluje kot pravi profesionalni organizator.
ladymarry.com

Foto: Lady Marry

Pinterest

Pinterest sicer ni tipična aplikacija za pomoč pri organizaciji, vendar je primeren, saj na njem lahko najdemo inspiracijo za obleko, frizuro, make-up, dekoracijo prostora in druge malenkosti. Katera nevesta v današnjem času nima vsaj ene mape na Pinterestu, kjer so shranjene poročne obleke?
pinterest.com

Foto: Pinterest

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča