Apple z novo generacijo brezžičnih slušalk - AirPods Pro

Klavdija Rupar 30.10.2019
AirPods Pro

Apple bo končno predstavil novo generacijo brezžičnih slušalk, ki se imenujejo AirPods Pro, kar gre v koraku z novo linijo iPhonov, ki imajo poleg imena prav tako dodano besedo Pro.

Nova generacija slušalk ima funkcijo, ki bo blokirala hrup v ozadju. Z dvema mikrofonoma so namreč poskrbeli, da se bodo slušalke povsem prilagajale ušesu uporabnika, obenem pa bo zunanji zvok zadušen. Poleg tega bomo lahko slušalke samo z enim klikom povezali z vsemi ostalimi Applovimi napravami. 


Slušalke bodo na voljo v treh različnih velikostih, s čimer naj bi se prilegale ušesnemu kanalu vsakega posameznika. To bo poskrbelo tudi za ozko tesnilo, ki bo še dodatno poskrbelo za boljši zvok. Baterija prejšnje generacije slušalk je zdržala 4 ure in pol, sedaj pa imajo slušalke brezžičen polnilec, s katerim bo baterija zdražala tudi do 24 ur.

AirPods Pro bodo na voljo od 30. oktobra naprej po ceni 270 evrov, kupili pa jih bomo lahko samo na Applovi uradni spletni strani. Če bi jih želeli podariti za darilo, je možno tudi graviranje imen in začetnic. 


Fotogalerija

AirPods ProAirPods ProAirPods ProAirPods ProAirPods Pro

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča