ASOS je lansiral prvo kolekcijo za dom

Klavdija Rupar 06.02.2019
Foto: Asos

Še ne dolgo nazaj smo na Instagramu vsi razkazovali svoje čudovite nove modne oprave, ki smo jih označevali s hastagom #ootd, sedaj pa se modne in lepotne objave zamenjale objave o dekoriranju in notranjem oblikovanju naših domovanj. In sedaj je naša najljubša spletna stran ASOS predstavila prvo kolekcijo za dom. Kar pomeni, da bomo lahko poleg cenovno dostopnih oblačil, ki jih, kar priznajmo večkrat nakupujemo na Asosu, poleg nakupovali še čudovit dekor, s katerim bomo polepšali naše domovanje.

ASOS v svoji kolekciji ponuja blazine, odeje in posteljnino. Vse skupaj pa sestavljajo trije glavni trendi: Eclectic Luxe, ki predstavlja reciklirane steklene posode in živalske vzorce, Cool Minimal, ki združuje čiste linije in zanimive vzorce ter Global Traveller, ki vsebuje vse žive barve, ki jih inspirirajo sedemdeseta leta.
asos.com

Kaj vse lahko najdemo v novi kolekciji pa v galeriji.

Fotogalerija

Foto: Asoskolekcija za domkolekcija za domkolekcija za domFoto: AsosFoto: Asoskolekcija za domkolekcija za domFoto: Asoskolekcija za domFoto: AsosFoto: AsosFoto: AsosFoto: AsosFoto: AsosFoto: AsosFoto: AsosFoto: AsosFoto: AsosFoto: AsosFoto: Asos

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča