Bi živeli v stanovanju kot iz filma Wesa Andersona?

Tina Lagler 21.11.2017
Stanovanje Wes Anderson Pariz

Če ste zaljubljeni v Pariz in poleg tega obožujete filmografijo Wesa Andersona, je morda stanovanje v Parizu kot nalašč za vas. Medtem ko čudovit, šarmantni in romantični Pariz ni treba posebej predstavljati, pa lahko predstavimo stanovanje, ki spominja na scenografijo iz filmov slavnega režiserja in je, pozor, tudi naprodaj!

Stanovanje, ki na kar 400 kvadratnih metrih sestoji iz treh sob, ogromne jedilnice, balkona, kuhinje in prostorne kopalnice, ima čudovit razgled na Eifflov stolp. Prav vsaka soba je prekrasen barvni kolaž, ki mu svoj čar dodajo še zanimive podrobnosti in elementi. Zanimanje zanj je neverjetno, čeprav cena ni ravno majhna; naprodaj je za dobrih pet milijonov evrov.

Za nekoga uresničitev sanj, za drugega le dovoljeno sanjarjenje – oči si lahko vsekakor spočijemo in se Andersonovega scenografskega vpliva naužijemo v spodnji galeriji:

Fotogalerija

Stanovanje Wes Anderson ParizStanovanje Wes Anderson ParizStanovanje Wes Anderson ParizStanovanje Wes Anderson ParizStanovanje Wes Anderson ParizStanovanje Wes Anderson ParizStanovanje Wes Anderson ParizStanovanje Wes Anderson ParizStanovanje Wes Anderson Pariz

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča