Bitchy Club x BOO

Klavdija Rupar 23.03.2020
Foto: Bitchy Club x Boo

Predkratkim sta se povezali dve slovenski blagovni znamki Bitchy Club (o njej smo pisali tukaj) in BOO. Obe blagovni znamki sta sami po sebi posebni že zato, ker ju vodijo mlade podjetnice. V ozadju blagovne znamke BOO stojita sestri Katarina in Dominika Bučar, za blagovno znamko Bitchy Club pa oblikovalka embalaže Anja Korenč.

Moški večkrat vprašajo, kaj je bitchy moment, ženske pa se tega še predobro zavedajo. A njihova vprašanja mladih podjetnic ne motijo, saj uživajo biti ženske, ker se zavedajo in vedo, da polito jutranjo kavo ali pa par novih čevljev dojamejo na precej bolj kompleksen način kot oni. In ravno to jih dela unikatne. BOO in Bitchy Club sta blagovni znamki, ustanovljeni s strani kompleksnih in unikatnih žensk. Vsem pa je skupno to, da imajo zelo jasno definirane cilje.

Rezultat sodelovanja je majica z napisom »I have my bitchy moments!«, ki je v celoti izdelana v Sloveniji. Sodelovanje so izpeljale ravno v mesecu marcu, ki velja za mesec žensk, odzivi kupcev pa so bili nad pričakovanji, saj so skoraj celotno serijo majčk prodale v takorekoč parih dneh. Poleg tega da so javnosti ponudile izdelek v omejeni izdaji, so dokazale tudi, da se ženske znajo izredno dobro povezati med seboj.

Kot je povedala Anja Korenč, je to že drugo sodelovanje za Bitchy Club, upa pa da jih bo v prihodnosti še več, saj ves čas dobivajo nova povpraševanja. A pri izbiri znamk, s katerimi sodelujejo, so zelo izbirčni. BOO pa jim je bil v tem primeru pisan na kožo.

Majčke, ki jih še vedno lahko naročimo na spletni strani so namenjene vsem samozavestnim in kompleksnim ženskam. Takšnim, ki točno vedo, česa si želijo in kaj pričakujejo od svojega življenja.

Bitchy momentov pa vsekakor ni nikoii preveč!

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča