Božično obdarovanje v Primarku - za vsakega nekaj

CITYLIFE 17.12.2020
primark

Na Primakovih  prodajnih policah boste poleg modnih oblačil našli vse od dekorativnih izdelkov in družabnih iger do negovalnih produktov za razvajanje in mehkih pižam. Preverite kaj podariti vašim najdražjim v času, ko vsaka mala pozornost še kako šteje. Ali pa nekaj namigov kaj obleči za praznični, veseli december, ko nas večina dela od doma, praznuje doma in ko želja po glamurju ne usahne.
Darila z osebno noto
Letos privoščite svojim bližnjim premišljeno izbrana darila z osebno noto. S pomočjo Primarkove linije poslastic s tematiko zvezd in izdelkov, okrašenih z inicialkami, boste lahko svoje darilo brez napora prilagodili samo njim.
Darila za ljubiteljice lepotnih izdelkov
Svojim damam za Božič podarite zelo potrebno razvajanje z negovalnimi produkti Primark. Na voljo je kup simpatičnih pripomočkov za nego obraza za slavnosten videz, še posebej všeč pa so nam zabavne kopalne kroglice, ki iz kopeli pričarajo pravi spa dogodek. Naš izbor? Šik črna rebrasta torbica za ličila, kopalna krogla kaktus, komplet za manikuro Day Dreamer in darilo v obliki zvezde z umetnimi trepalnicami Eye Catcher.
Darila za najbolj kul otroke
Ta božič svojemu podmladku narišite nasmehe na obraz z izbiro igrač Primark, ki premore vse od ogromnih plišastih igrač do kompletov za nadobudne pekovske mojstre.Postanite disneyev junak

Letos podarite najbolj prava darila in največjemu oboževalcu poklonite nekaj z motivom njegovega najljubšega junaka. Naj gre za navdušenega igričarja ali disneyjevskega fanatika, v Primarku imajo širok nabor daril za vse oboževalce.
Iskrive malenkosti
Potrebujete darilo za skrivno obdarovanje? Ali pa morda samo majhno darilo zahvale za soseda ali prijatelja, ki vam je letos stal ob strani? Zagotovo boste našli nekaj ustreznega v Primarkovi ponudbi daril za polnjenje božične nogavice. Nekaj zabavnih idej: komplet za sestavljanje fliperja, leseni sudoku, napihljiva Božičkova kapa, družabne igre, …
Darila za celotno družino
Izberite darilo, v katerem lahko uživa celotna družina. Mednje vsekakor sodijo številne družabne igre, ki bodo razvedrile vse zbrane za praznično mizo.
 

Vrečka kot ovojni papir
Našim legendarnim rjavim vrečkam smo za praznični čas namenili zabaven potisk sladkornih palčk. In veste, kaj? To je lahko popoln papir za ovijanje vaših daril.

 

www.primark.com


Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča