Casali After Work party: »dogodek, ki smo ga pogrešali!«

CITYLIFE 12.06.2023
casali-after-work-party107

Zapriseženi ljubitelji Casalijevih dobrot, predvsem znanih čokoladnih kroglic, so le dočakali dan, ko so se minuli četrtek po dolgem času ponovno lahko prepustili zares prijetnemu druženju na idilični lokaciji ob Ljubljanici, v lokalu FN bar. Ambient, ki je v sebi nosil pridih poletja, je obiskovalce že ob prihodu navdal s prijetnim vzdušjem. Ni lepšega, kot se sprostiti po delovnem dnevu in v družbi enako mislečih zaplesati, se zaplesti v lahkotno kramljanje in seveda uživati v dobrotah Casali.  

Tropsko atmosfero je s svojo izvrstno izbiro glasbe popestril DJ Tim Black. S svojimi ritmi je vse prisotne popeljal v brezskrbno oazo, kjer so pozabili na čas in se prepustili trenutku; »zaplesale« pa so tudi brbončice obiskovalcev. Vsem prisotnim so simpatične hostese v pokušino ponudile posebno in omejeno izdajo »Shot of the Year« Rum-Kokos kroglic z okusom rdeče pomaranče, ki prinašajo svež veter sladkih okusov na prodajne police. Letošnji okus rdeče pomaranče je le pika na i tekoči sredici s pravim rumom iz sladkornega trsa, več slojem nežno topljive mlečne čokolade s kakavom iz lastne pražarne in drobno nastrganega kokosa v Casali kroglicah. 

Dobro zamišljena mešanica prave energije, ambienta, družbe pravih ljudi, osvežilnih Havana koktajlov ter posebne poletno-osvežilne kombinacije čokolade in sadnega okusa rdeče pomaranče je navdušila tudi številne znane obraze, ki tega niso želeli zamuditi. 

"Dogodek, ki smo ga pogrešali," so bile besede, ki so se pogosto slišale med obiskovalci. 

"Veseli smo, da smo lahko ponovno priredili Casali After Work party," je povedal Alexander Lipovšek, direktor podjetja Manner. "Obiskovalci so nas pozdravili z navdušenjem in iskrenim veseljem, kar nam daje dodatno motivacijo za organizacijo še boljših dogodkov v prihodnosti."

Casali After Work party je nedvomno zopet dokazal, da je postal nepogrešljiv del ljubljanske družabne scene!

Fotogalerija

casali after work party111 casali after work party106 casali after work party110 casali after work party109 casali after work party108 casali after work party102 casali after work party101 casali after work party104 casali after work party105 casali after work party107 casali after work party103 casali after work party100

Izbor urednika