Coincasa z novo vesoljsko kolekcijo

CITYLIFE 17.09.2019
Kolekcija “Fly me to the Moon”.

3, 2, 1 … Udobno se namestimo in pustimo domišljiji prosto pot. Nova čarobna kolekcija iz Coincase “Fly me to the Moon” je svoj navdih iskala v veličastnem pogledu na Mlečno cesto in zvezdnato nebo, se poklonila 50. obletnici pristanka na Luni in se spustila na Zemljo v prekrasnih jesenskih odtenkih in barvah prostranega vesolja.

Mesečina

Globina nočnega neba, prekritega z zvezdami. Zlato in safir z dotiki svetlih tonov. Vzpostavljena vez med nepomembnostjo in morjem prefinjenega tona. Čiste geometrijske oblike, intenzivni kovinski odsevi svetlobe, prelivne tkanine, ki jih ustvarjajo večbarvne niti in vzorci, ki spominjajo na Luno, ozvezdja, planete in galaksije, poustvarjajo čar nočnega neba v vsaki sobi. 

Kolekcija “Fly me to the Moon”.


Zvezdnati meni

Najboljši način, kako uresničiti sanje, je ta, da se zbudite in pripravite zajtrk. Na zvezdnati prah spominjajo emajl in prelivajoči se odtenki portugalske obrtne keramike – dialog med preteklostjo in prihodnostjo. Pozlačeni železni lestenci, vezeni biseri in galaktični prt osvetljujejo mizo tudi, ko sonca ni tam.

Kolekcija “Fly me to the Moon”.


Spanje v vesolju

Kdo ve, kako je spati v vesolju – med planeti in zvezdami? Kako potovati po Mlečni cesti med neskončnimi galaksijami in dvigovati zvezdnati prah? Reliefna struktura, žakard z motivi in prefinjena kraljevsko modra med blazinami s prešitim vezenjem pripovedujejo zgodbe, ki izražajo svojo intenzivno moč s pridihom aristokracije, ki sta jo ljubila tako Picasso kot Matisse.

Astrološko znamenje

Skupaj z zvezdami lahko poskusimo razumeti vizijo prihodnosti in dojemanje, da vsak astrološki znak s seboj vedno nosi nekaj pristnega.

Modri žamet

Mehak, dragocen, privlačen, eleganten. Subtilna razkošnost modrega žameta prostor v trenutku spremeni v razpoloženje, ki nas vrne k skrivnostim sanjskega sveta.

Modri žamet.

Toskanski pridih

Obrtniška tradicija steklarskih mojstrov, ki se zgledujejo po arheoloških najdbah z morskega dna, prelivanje odtenkov in igra barv ter tkanina iz žakarda na novo interpretirajo dekor pogrnjene mize.

Odsev morja

Izklesano, večplastno, slikovito. Starodavne tehnike obdelave vaz naravnih oblik z akvarelnimi odtenki modre krasijo naš dom, medtem ko se igrajo z odsevi steklenih površin. 

COINCASA, veleblagovnica Nama (4. nadstropje)
Tomšičeva ulica 2, Ljubljana

Več na: coincasa.si

Fotogalerija

Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.Kolekcija “Fly me to the Moon”.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča