Filmski napovednik - Homecoming by Beyoncé (2019)

Gabrijela Vrbnjak 10.04.2019
BEYONCE

Homecoming predstavlja intimni vpogled v zakulisje kraljice Beyoncé. Film je postavljen v čas, ko je nastopila na ikoničnem festivalu Coachella aprila 2018 in se pomembno zapisala v zgodovino kot prva črnka, ki je zavzela festival.

Netflixov dokumentarec o Beyoncé je poglobljen prikaz tega čustvenega nastopa na Coachelli in pokaže pot od začetnega kreativnega koncepta nastopa, ki je preraslo v kulturno gibanje.

Film Homecoming bo ponujal pogled v zakulisje priprav na znamenit Beyoncé-jin nastop na Coachelli, ki je prerasel v gibanje #beychella ("Beyoncé owning Coachella"). 

V uradnem napovedniku lahko vidimo utrinke iz festivala, navdušeno množico, številne nastopajoče, ki so sodelovali v nepozabnem performansu, tako na odru kot tudi v zaodrju. Vključeni pa so tudi posnetki iz pevskih, plesnih in fizičnih priprav na nastop, ki jih popestrijo še čustveni "inserti" iz zasebnega življenja Beyoncé in reperja Jay Z-ja. Namreč v napovedniku lahko vidimo tudi njune otroke, Blue Ivy ter dvojčka, Rumi in Sir.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča