Galaxy Note10 - nova generacija zmogljivosti

CITYLIFE 02.09.2019
Samsung Galaxy10.

Galaxy Note10 je prvič na voljo v dveh velikostih in edinstvenih barvnih odtenkih. Manjši Galaxy Note10 meri 6.3 inčev, večja različica Note 10 Plus pa 6,8 inčev. Galaxy Note10 je zasnovan tako, da omogoča enostavno preklapljanje med poslovnim in zasebnim življenjem, kar nam daje možnost svobodnega izražanja na način kot si ga želimo: izboljšuje našo produktivnost in ustvarjalnost z izboljšanim S Pen pisalom in nadgrajeno kamero.

Oblika od roba do roba: Galaxy Note10 ima kinematografski brezkončni zaslon od roba do roba, ki je skoraj brez okvirja, medtem ko je izrez v zaslonu za sprednjo kamero majhen in centriran za uravnoteženo obliko. 

Zaslon najboljše kakovosti: Serija pametnih telefonov Galaxy Note10 ima najboljši Samsung zaslon doslej. Odlikuje ga namreč nadgrajeni dinamični AMOLED zaslon.


Izboljša produktivnost v vsakem trenutku

Zasnovan je tako, da nam daje večjo svobodo pri načinu dela in izboljšuje našo produktivnost.

Rokopis v digitalno besedilo: uporabniki lahko pretvorimo svoj rokopis v digitalno besedilo, prilagodimo velikost svojega besedila ali ga izvozimo v različne oblike za programe, kot je na primer Microsoft Word. Uporabniki lahko zapiske skrčimo, povečamo ali spremenimo barvo besedila. 

S Pen pisalo temelji na zmogljivostih Bluetooth tehnologije in ima nizko porabo energije .Dodana je bila funkcije kretenj, imenovana Air actions, ki nam omogoča, da s kretnjami s S Pen pisalom upravljamo svojo napravo.

Nadgrajena kamera

Uporabniki Galaxy Note10 lahko uporabljamo najsodobnejša orodja za zajemanje posnetkov - tako bodo naši profili in objave na družbenih omrežjih še bolj izstopali.

Galaxy Note10+ je na voljo v avra sij, avra beli in avra črni. Galaxy Note10 pa v avra sij, avra roza in avra črni barvi.

Več na:samsung.com/si

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča