V središču Portoroža je ob izbranih kulinaričnih dobrotah, živi glasbi in v družbi ustvarjalcev, ... Več
Gurmanski večer s Chefom Igorjem Jagodicem v prestižnem hotelu

Chef Igor Jagodic iz Restavracije Strelec na Ljubljanskem gradu je gostoval v prestižnem hotelu Thermenhotel Ronacher 5-zvezdic.
Obiskovalci hotela so na kulinarični šoli skupaj z Jagodicem pripravljali jedi iz »strelčeve« zgodbe. Na gala večerji pa so veliko navdušenje požele Igorjeve vrhunske jedi.
"Zelo spoštujem tradicijo, a zmeraj, ko se lotim tradicionalnih jedi, najprej pomislim, kako bi jih ustvaril z modernimi tehnikami priprave in posodobil," pravi Igor, ki je svojo kulinarično in kuharsko kilometrino nabiral v kuhinjah Alaina Ducassa, Reneja Redzepija in Nilsa Henkela ter si na mednarodnih kuharskih tekmovanjih prikuhal kar nekaj medalj in odlikovanj.