Interier: modna vročica bivanja

N. E. 24.10.2017
Interier: modna vročica bivanja


Večna klasika z italijanskim podpisom
Naslanjač D.153.1, Molteni&C, je bil zasnovan že leta 1953 kot del opreme hiše oblikovalca in arhitekta Giovannija “Gia” Pontija v Milanu, vse od takrat pa doživlja posodobitve v obliki modernega blaga in vzorcev. Cena: 3.700 evrov.

Medeninasti dodatki
Letošnji interierji se oblačijo v medenino, ki je predvsem pomemben detajl svetil, ročajev in nog pohištva. Cena svetilke Maison du Monde: 44,11 evra.

Zelena, ki bledi
Zelena je nepogrešljiva barva letošnjega leta, njeni odtenki pa nas bodo spremljali tudi v prihajajoči sezoni, in sicer v malce bolj bledi različici. Tabure Maisons du Monde bo naš za 53,47 evra.


Žametna pompoznost
To sezono bo naše omare napolnil žamet, prav tako pa bo popestril tudi interier, še posebej opazen bo na zavesah in sedežnih garniturah. Žametne zavese Maisons du Monde, cena: 53,47 evra.


Roza za rožnati oktober
Z rožnato barvo bomo prostorom dodali igrivost in živahnost, z njo pa v oktobru ozaveščamo tudi pomembnost preventive proti raku dojk. Slednje so obeležili tudi pri Knollu, kjer so v ta namen ikonični stol odeli v rožnato. Na voljo bo le v oktobru. Stol Knoll, model Bertoia, cena: 859,30 evra.


Minimalizem in steklene površine
V naša stanovanja se vračajo kredence, vitrine in steklene poličke. Naj bodo te minimalističnega dizajna v kombinaciji stekla in kovine. Steklene poličke Ikea, kolekcija Vittsjö. Cena: 59,99 evra.
Pasteli vs. močne barve
Obliko inovativno zasnovanega stola Cila so navdahnile tkanine, ki nežno objemajo telo. Zaobljena oblika bo zavzela ključno pozicijo tako v klasičnih kot modernih interierjih. Stoli Arper, model Cila, so na voljo po prednaročilu.

PREBERITE ŠE: Sejem Ambient in dom 2017

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča