Kreativne ideje, s katerimi lahko oblikujemo lastno galerijsko steno

Klavdija Rupar 03.11.2019
Galerijska stena

Galerijska stena sestavljena iz umetnin, najljubših fotografij in spominov iz potovanj, je želja vsakega navdušenca nad notranjim oblikovanjem. Čeprav zna biti to precej zakompliciran proces, smo poiskali nekaj nasvetov, s katerimi lahko na ugoden in kreativen način ustvarimo svojo unikatno galerijsko steno. 

Galerijska stena

Uokvirimo naše najljubše stvari 

Domača galerijska stena naj predstavlja naše najljubše stvari. Najbolj ugodno in tudi najbolj unikatno je, če doma poiščemo stare fotografije, ljubezenska sporočila, prtiček iz poroke, skratka vse spomine, ki jih hranimo, uokvirimo in jih postavimo na pogled.

Foto: Pixabay

Printajmo doma

Namesto, da kupujemo pisane printe, jih lahko sprintamo kar doma ali v najbližji fotokopirnici. Platforma Etsy ponuja ogromno printov, ki jih samo prenesemo na računalnik in sami sprintamo. Še posebej je to primerno, ko si printov zaželimo takoj, saj jih imamo na računalniku v le nekaj trenutkih.

Foto: Pixabay

Nakupujmo preko spleta

Obstaja kar nekaj spletnih strani, na katerih lahko naročimo čudovita umetniška dela. Ne le, da bomo prihranili denar, prihranili bomo tudi čas, saj si lahko najljubše izberemo kar v udobju naslonjača, dostavijo pa nam jih pred domača vrata.

Knjigo spremenimo v umetniško delo

Imate doma knjigo, ki že razpada po kosih, v njej pa so zanimivi citati ali čudovite slike? Pobrskajte po Pinterestu za inspiracijo in dele knjige uokvirite ter jih izobesite po sobi.

Foto: Pinterest

Izobesimo fotografije, ki smo jih sami posneli

Zakaj ne bi izobesili kar svojih fotografij? Ni potrebno, da so fotografije profesinalno posnete in povsem pravilne, važno je, da imajo poseben pomen. Lahko jih tudi sprintamo s pomočjo različnih aplikacij in naredimo mini kolaž najljubših trenutkov. 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča