Luksuzne spletne trgovine za otroke

Klavdija Rupar 06.10.2021
otroci

Zakaj bi samo mi nakupovali preko spleta, ko pa lahko tam najdemo marsikaj tudi za naše otroke? Spletno nakupovanje je udobno, praktično in izredno hitro. Namesto, da z otroki cel dan preživimo v nakupovalnem centru in porabimo ogromno časa za izbiro oblačil in obutve, je najbolj preprosto, da mu oblačila naročimo kar na spletu. In da bo to še malenkost bolj preprosto, smo za vas pripravili seznam otroških spletnih trgovin, v kateri boste zagotovo našli nekaj za vaše najmlajše.

Alex and Alexa

Vse od klasičnih in tradicionalnih oblačil do živahnih in celo malo drznih oblačil, Alex in Alexa predstavlja raznoliko zbirko mednarodne mode in športnih znamk, vmes pa najdemo tudi dodatke za dom in igrače. Celotna zbirka vsebuje tudi premium in luksuzne znamke, kot so Gucci, Chloe, Stella McCartney Kids, Burberry in seveda najbolj znane športne znamke, kot so Nike, Adidas in Lacoste. Na spletni strani najdemo oblačila za otroke do 16. leta starosti.

Smallable

Smallbale je spletna trgovina s konceptom, na kateri najdemo predvsem zbirko oblačil, ki jih ne bomo našli prav nikjer drugje. Gre za ekskluzivne kose, nove kose in kapsulne kolekcije. Gre za dizjanersko oblikovana otroška oblačila, ženska modna oblačila in dodatke za dom, vse pa je oblikovano s strani uglednih oblikovalcev. 

Babyshop

Babyshop je bil ustanovljen leta 2006 z vizijo, da v nordijskem svetu postane najboljša spletna trgovina za otroke. Ponujajo ekskluzivno izkušnjo nakupovanja in odlično pomoč strankam z odlično mešanico dobro poznanih in visokokakovostnih znamk. Na spletni strani najdemo vse od otroških oblačil, obutve, igrač, vozičkov, sedežev za v avto, nosečniških oblačil, dodatkov in vse ostalo, kar potrebujemo za otroke med 0 in 10 let strarosti.

Childrensalon

Glavna vizija trgovine Childrensalon, ki ima več kot šestdesetletno tradicijo, je bila, da bi otroke oblačili v lepa oblačila. Tako so iz preproste trgovine, ki je imela svoje mesto v Royal Tunbridge Wells, postali največja spletna trgovina za dizajnerska otroška oblačila. V njihovi zbirki najdemo kar 270 znamk, ki so skrbno izbrane s strani njihove ekipe. Vsako sezono najdejo najlepše kose, med katerimi najdemo oblikovalce, kot so Burberry, Dior, Gucci, Fendi in Roberto Cavallli.

Bambini Fashion

Spletna trgovina BambiniFashion, ki ima več kot sedemdeset let izkušenj v tem poslu in dve trgovini na Dunaju, ponuja luksuzna otroška oblačila za otroke od rojstva do 16. leta starosti. Ponujajo mešanico high-end evropskih znamk,  kot so Gucci, Fendi in Dolce & Gabbana, obenem pa tudi oblikovalce, ki šele prihajajo na sceno. Z več kot 100 luksuznimi znamkami vsekakor nudijo inspiracijo za globalne kupce.

Luisa via Roma

Luisa via Roma je ena največjih luksuznih modnih spletnih strani, ki ima več kot 5 milijonov obiskovalcev na mesec. Na spletni strani najdemo najboljšo zbirko najbolj znanih oblikovalcev, obenem pa tudi mlade taletne, ki se še uveljavljajo. Spletna stran predstavlja veliko zbirko oblačil, obutve, modnih dodatkov in dodatkov za dom tako za moške, ženske kot otroke. Znamke, ki jih ponujajo pa so Balenciaga, Vetements, Off-White, J.W. Anderson, Balmain, Gucci, Saint Laurent, Valentino, idr.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča