Majhne ideje za intimno poroko

Valentina Jarc 10.05.2021
poroka

Tokrat se odmikamo od tega in razmišljamo o manjših porokah. Te se nam zdijo odlična izbira za osebe, ki imajo raje intimnejša druženja, na katerih se resnično lahko posvetijo svojim gostom in tudi sami brezskrbno uživajo.

Personalizirana darila dobrodošlice

Manj povabljenih gostov pomeni možnost izbire osebnejših daril dobrodošlice. Vašim gostom bo še posebej toplo pri srcu, če darila ne bodo generična, ampak bodo izbrana prav za njih.

Destinacijska poroka
Če se odločite za butično poroko z manj povabljenimi, lahko dejansko razmišljate o poroki na oddaljeni destinaciji. Strošek poroke in letalskih kart bo manjši, spomini pa nepozabni.

Kreativno slavje
Na manjši poroki lahko gosti zavržejo tradicionalne norme obreda. Trenutno je kot trend intimnejših porok v ospredju razporeditev sedežev v krogu, tako da imajo vsi pogled iz prve vrste.

Vrtna zabava
Manjše slavje pomeni tudi manjšo zabavo po obredu. Za to pa je lahko primeren tudi vaš vrt. 

Čudoviti pogrinjki
Manjša poroka omogoča izbiro imenitnejših pogrinjkov. Privoščite si najlepši porcelan, kozarce iz kristala, izvezene prtičke, sveže cvetje, …

Italijanska poroka
Če se ne morete odpraviti v Toskano, lahko poroko v italijanskem stilu organizirate v eni izmed naših obalnih regij. Vse, kar potrebujete za tovrstno tradicionalno poroko, je: kamnita hiša, dvorišče z drevesi in lampijoni, dobro vino, olive in siri.


Gurmanski meni
Gurmani si lahko na manjši poroki privoščijo nekaj več - na primer meni s petimi hodi in dopolnjujočimi vini.

Poročna miza sredi vinograda
Organizirajte poročni banket sredi vinograda, kjer lahko vsi gosti sedijo za eno dolgo mizo.  

Lokalna poroka
Manjše slavje ne zahteva veliko prostora, zato lahko organizirate čudovito poroko v mestu. Na primer na dvorišču muzeja, pivovarne ali skrivnega vrta.

Slavje na najljubši terasi
Rezervirajte omizje v svoji najljubši restavraciji in za goste naročite svoje najljubše jedi.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča