Miele Blizzard CX1 - ko zaupamo sesalniku

CITYLIFE 19.07.2018
Miele Blizzard CX1

Z optimalnim tokom zraka in talnim nastavkom sesalnik Miele Blizzard CX1 poskrbi za izjemno učinkovitost čiščenja. Z Miele tehnologijo Vortex ter motorjem se ustvarja monociklon, kjer se s krožečim tokom zraka s hitrostjo več kot 100 km/h in centrifugalno silo ločuje fini prah od grobega. Fini prah se zbira v ločeni posodi v notranjosti aparata. Tam se fini prah veže v nagubani filter za fini prah CleanStream®, ki je izdelan iz visokokakovostnega materiala Gore®. Ko senzorji zaznajo, da je ta filter potreben čiščenja, se to zgodi avtomatsko. Tik pred izpustom prahu v prostor pa se še najmanjši fini prah v 99,999 % zadrži v filtru za izhodni zrak HEPA AirClean Lifetime, ki ne potrebuje vzdrževanja in je primeren za alergike. Grobi prah pristane v prozorni posodi na zadnjem delu sesalnika. Le-to po zaključenem sesanju s funkcijo Click2open higienično odpremo zgolj z enim pritiskom na gumb, vsesani prah pa pade navzdol v koš za smeti.

Sesalno moč lahko vedno prilagajamo naši sesani površini. S teleskopskim potegom si lahko višino sesalne cevi nastavimo točno naši delovni višini. Za čase premorov sesalno cev enostavno zataknemo v sistem Park ter sesanje nadaljujemo kasneje in to povsem brez sklanjanja. Sesalnik je izjemno vodljiv in nam lahkotno sledi v vse smeri, saj ima štiri gumirana kolesca DynamicDrive, ki so še posebej nežna do naših talnih oblog. Z ročajem Eco Comfort imamo sesalni čopič zmeraj pri roki za sesanje vseh strukturiranih površin. Po zaključenem sesanju je dovolj samo en pritisk na tipko in 10 m kabla se elegantno navije v aparat.

V naboru modelov najdemo tudi model sesalnika Miele Blizzard CX1, ki ima priloženo Parquet krtačo. Najbolj udoben pa je model, ki se upravlja z ročaja. Vsem pa je skupno to, da so preizkušeni na 20 let življenjske dobe ter razviti in izdelani v tovarni Bielefeld v Nemčiji.


Če jih želimo preizkusiti v živo smo vabljeni v Miele razstavni salon na Brnčičevi ulici 41gv Ljubljani ali k našemu izbranemu Miele partnerju.

www.miele.si

Izbor urednika