Miele - nova generacija kuhinjskih aparatov s pametnimi funkcijami

CITYLIFE 20.10.2019
Generacija 7000: intuitivnost

Nova Generacija 7000 vključuje celoten program najnovejših kuhinjskih vgradnih aparatov, katerih nove funkcije, lastnosti in inovacije nam omogočajo še lažje in udobnejše kuhanje. 

Glede na naš slog kuhinje lahko izbiramo med tremi oblikovnimi linijami PureLine, VitroLine in ArtLine. PureLine ponuja sodoben vtis z zadržanimi elementi iz plemenitega jekla. VitroLine vključuje ročaj v barvi aparata, ArtLine pa ponuja brezročajne aparate. Na voljo v grafitno sivi ali obsidian črni barvi. 

Na voljo so tudi pametni pomočniki, denimo kamera v pečici. Nekateri aparati celo reagirajo na našo bližino in se avtomatsko osvetlijo.

Kreativnost v kuhinji

Vse kuhinjske aparate lahko znotraj oblikovne linije poljubno in usklajeno kombiniramo, kar velja tudi za uporabo aparatov. Vsi aparati nas tako vodijo skozi celoten proces kuhanja, upravljanje je intuitivno, potek dela pa tekoč, kar nam omogoča več svobode in kreativnosti pri kuhanju.

Miele pri vseh aparatih generacije 7000 podpira intuitivno uporabo tudi s funkcijo MotionReact, kar pomeni, da aparati ob našem približevanju aktivirajo osvetlitev notranjosti pečice.

Oblikovna linija ArtLine ponuja kuhinjske aparate brez ročajev.

Svetovna novost - TasteControl

Miele pri svoji pečicah nove generacije stavi na svetovno novost. Gre za funkcijo TasteControl, ki preprečuje čezmerno toplotno priprave jedi v pečicah, tako da se notranjost pečice ob koncu zelo hitro ohladi. Postopki priprave se končajo ob želeni stopnji, preveč pečena ali razkuhana živila pa so zdaj le še preteklost.

FoodView – do popolne jedi iz naslanjača

Prav kamera v pečici je tista, ki nam omogoča, da lahko svojo jed preverimo kadarkoli in od kjerkoli. Z aplikacijo Miele@mobile lahko uravnavamo temperaturo in pogled kar iz naslanjača. 

Generacija 7000: intuitivnost

Avtonomni pomivalni stroji generacije 7000

Sistem AutoDos in integrirana kartuša PowerDisk® omogočata, da pomivalni stroj Miele avtomatsko dozira pomivalno sredstvo, pri čemer uporablja posebej za to razvit granulat. Nam preostane le še polnjenje in praznenje posode iz stroja ter občasna zamenjava kartuše PowerDisk®.

Kartuša PowerDisk® pri pomivalnem stroju Miele.

Več na: miele.si

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča