Miklavževanje in prižig lučk v Europarku

CITYLIFE 30.11.2023
danes-ob-17.30-bo-v-mariboru-prižig-lučk-fotobojan-mihalič

V Europark prihaja Miklavž ... V torek ob 17. uri bodo otroci in starši na osrednjem prireditvenem prostoru v Europarku pričakali prihod Miklavža, z njim poklepetali in se fotografirali. Obiskovalci si bodo lahko ogledali tudi pravljično predstavo z vilami, Miklavž pa bo otroke razveselil z darili.  

v europark v torek prihaja miklavž fotoav studio

Prižig lučk in brezplačno zavijanje daril

Danes od 17.30 bo mesto Maribor zažarelo v prazničnih lučkah. Svetlobna kulisa na pročelju Europarka bo obiskovalcem pričarala prijetno vzdušje adventnih dni. To je lepa priložnost, da se z najdražjimi odpravite na božično-novoletni sejem, si privoščite skodelico toplega čaja in se prepustite decembrskemu veselju. V mariborskem Europarku bodo vse do božiča obiskovalcem ponujali brezplačno zavijanje daril v nadstropju pri prodajalni Bags&More. Več informacij in urnik zavijanja daril je na voljo na https://www.europark.si/.../brezplacno-zavijanje-daril. Od jutri naprej bosta na omrežjih Facebook in Instagram potekali nagradni igri, v katerih lahko osvojite Desetake v skupni vrednosti 1.000 evrov

darilni boni desetak bodo izpolnili tudi tiste najbolj skrite želje fotoloop

Praznični december bodo v Europarku zaznamovali obiski treh dobrih mož, božično-novoletni sejem, otroške predstave in še mnogo drugega zabavnega dogajanja. Za aktualne novice in ponudbo spremljajte Europarkovo spletno stran in družabna omrežja. 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča