MyMy Pillow - ročno narejene blazine s slovenskim podpisom

Anja Mrevlje 14.09.2017
MyMy Pillow

MyMy Pillow so ljubke ročno narejene blazine s slovenskim podpisom, za katerimi stojita mati in hči. Obe kreativki, mama kot oblikovalka in šivilja, hči pa kot idejni vodja in glavna "instagramerka", sta se zaljubili v idejo, da bi skupaj ustvarili nekaj, kar bi ljudem narisalo nasmeh na obraz, nekaj kar bi polepšalo prostor in kar bi vsakdo lahko stisnil k sebi.

MyMy Pillow blazine so ročno narejene v Sloveniji, iz mehkega filca ali kvalitetnega bombaža, dopolnjuje jih ročno vezenje. Na voljo so v različnih oblikah, barvah, vzorcih in velikostih. Glavna zvezda je gotovo speči oblak ("Sleeping Cloud") iz filca, družbo pa mu delajo še nasmejane dežne kapljice in oblački z drobnimi potiski.

Dekorativna blazina MyMy Pillow.

Vsa pozornost je posvečena detajlom in se začne že z izborom pravih materialov. Tako je v načrtu tudi linija izdelkov iz ekoloških tkanin, ki bo lastnikom blazinic še bolj prijazna. Hkrati pa se bo družinica MyMy Pillow kmalu razširila tudi na druge priljubljene motive, ki bodo v prostor vnesli domačnost in toplino.
facebook.com/mymypillow

Galerija - Dekorativne blazine MyMy Pillow

Fotogalerija

MyMy Pillow MyMy Pillow MyMy Pillow MyMy Pillow MyMy Pillow

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča