Najboljši Black Friday popusti

Klavdija Rupar 26.11.2020
pexels-photo-5624976

Včeraj je v Ameriki potekal Zahvalni dan, v katerem se ljudje spominjajo za kaj vse so hvaležni, gre pa enega najbolj priljubljenih ameriških praznikov, poleg 4. julija in božiča. Zahvalnemu dnevu, ki vsako leto pade na četrti četrtek v novembru sledi še Black Friday ali po naše Črni petek, v ponedeljek pa Cyber Monday oz. spletni ponedeljek. Čeprav je Zahvalni dan namenjen druženju z družino in zahvaljevanju za vse dobrine, ki jih imajo, pa sta ostale dva praznika predvsem potrošniške narave. Black Friday je namreč dan, ko trgovine v Ameriki pripravijo enormne popuste. Črni petek sicer pri nas še vedno ni tako popularen kot čez lužo, a tudi pri nas so podjetja v zadnjih letih na ta dan začela pripravljati popuste. Si že nekaj časa želite kupiti določeno stvar pa je v redni prodaji predraga? Danes je mogoče vaš dan. Spodaj vam predstavljamo nekaj najboljših Black Friday popustov, ki pa bodo letos večinoma spletni.

Daniel Wellington -50%
Daniel Wellington so ure, ki s svojo preprostostjo in eleganco prepričajo še tako zahtevnega potrošnika. Čisto vsako leto za Črni petek pripravijo največjo letno akcijo in večino izdelkov znižajo za kar 50-odstotkov. Sicer akcija traja že cel teden, ampak hitro skočite na njihovo spletno stran in si privoščite popust.


About you do -70%
About you je spletna trgovina, ki je luč sveta ugledala v prvem valu koronavirusa. Gre za spletno trgovino, na kateri je zastonj poštnina in zastonj vračilo v 100 dneh od nakupa. Na njej najdete čisto klasične znamke do tudi tistih bolj high street. Popusti na About You so stalnica, saj jih pošiljajo kar po elektronski pošti. Za letošnji Črni petek so pripravili do 70-odstotni popust, ki traja do danes do polnoči.

Asos do -70%
Asos, ki spominja na About You je tuja spletna trgovina, na kateri prav tako dobite modne izdelke, poleg pa tudi izdelke za nego kože in las, dodatke za dom in darila, izbirate pa lahko med kar 850 različnimi znamkami. Za Črni petek so pripravili do 70-odstotni popust na prav vse izdelke v spletni trgovini.


Harvey Norman do -70%
Ena izmed trgovin z dodatki za dom Harvey Norman je prav tako pripravila popuste do 70-odstotkov. Največ so znižane spalnice, jedilnice, sedežne garniture, sesalniki, vzmetnice in bluetooth zvočniki in slušalke. Če že dlje časa razmišljate o nakupu novih dodatkov za dom, je sedaj pravi čas.

Borboleta Joaillerie
Priljubljena hrvaška znamka Borboleta delikatnega nakita je za Črni petek pripravila 30-odstotni popust na vse izdelke na njihovi spletni strani, poleg pa zagotovila še brezplačno poštnino (poštnina v Slovenijo je 7 evrov) in brezplačno zapestnico ob vsakem nakupu nad 20 evrov. Zdaj je zagotovo čas za nakup tiste ogrlice, ki so jo ogledujete že nekaj časa.Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča