Najlepši adventni koledarji za leto 2019

Klavdija Rupar 04.12.2019
Foto: Dior

December se je začel, kar pomeni, da je skrajni čas, da kupimo adventni koledar, ki nas bo vsakodnevno razveseljeval v teh prazničnih dneh. Naj bo koledar s čokolado ali kozmetičnimi izdelki, glavna poanta je, da nam nariše nasmeh na obraz in nam polepša še tako tuorbne decembrske dni. 

Tokrat vam v galeriji predstavljamo izbor najlepših čokoladnih adventnih koledarjev, izbiro, kateri je najlepši, pa prepuščamo vam.

Fotogalerija

Adventni koledar Maxim's vsebuje bonbone, lešnike oblite s sladkorjem, čokoladne kocke, čokoladne kroglice in mini čokoladne srčke. Cena: 19 evrov Foto: maxims-de-paris.com Adventni koledar Laduree ima na sprednji strani narisan butik Laduree prekrit s snegom, v njem pa najdemo okusne čokoladice, karamelne bonbone, vsaka od 24 škatel pa skriva bonbone, ki so del hišne specialitete. Cena: 40 evrov Foto: laduree.us Adventni Pierre Herme je poln sladkih užitkov, z okusom pomaranče, slane karamele in maline. Cena: 62 evrov. Foto: pierreherme.com Adventni koledar Alain Ducasse, v katerem najdemo slastne kakavove slaščice. Cena: 45 evrov. Foto: ducasse-paris.com Adventni koledar Maison Plisson je oblikoval Jean-Michel Tixier v sodelovanju z A La Mere de Famille. V njem najdemo praline in hrustljave dobrote. Cena: 25 evrov. Foto: lamaisonplisson.com Adventni koledar Cluizel je na voljo v rdeči ali zlati barvi. V njem najdemo mešanico temne in črne čokolade, pralin in rdečih sadežev. Cena: 43 ali 45 evrov. Foto: cluizel.us Adventni koledar A La Mere de Famille ima letos orientalsko podobo, v njej pa najdemo konfektne izdelke, kot so sadni žele bomboni in čokoladice. Cena: 39 evrov. Foto: lameredefamille.com Adventni koledar Angelina vsebuje 24 hrustljavih čokoladic, nekatere vsebujejo tudi sladko kostanjevo kremo. Cena: 30 evrov. Foto: angelina-paris.fr

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika