Najlepši glampingi na Hrvaškem

Klavdija Rupar 08.06.2020
228873871

Čeprav je letošnje leto bolj slabo kazalo, da bomo odšli na počitnice, pa trenutne razmere končno kažejo malenkost bolj pozitivno sliko. Sicer dolga potovanja v Ameriko ali druge celine niso najbolj priporočljiva, pa bosta Hrvaška in Slovenija zagotovo precej priljubljeni lokaciji. A raje se izogibajmo klasičnih hotelov in apartmajev in si privoščimo luksuzne počitnice v glampingu. Že pri nas je ponudba ogromna, na Hrvaškem pa je kar nekaj čudovitih lokacij, kjer lahko preživimo letošnji dopust.

Kamp Lanterna, Poreč

V kampu Lanterna je najlepši del kampa spremenjen v glamping. Predel Tarska vala ima od letošnjega leta dodatnih sedem koč, vsi obiskovalci pa imajo na voljo prav poseben bazen in plažo na dosegu roke. Iz vasi nad plažo je čudovit razgled na čudovito morje in mesto Novigrad. V šotorih sta dve sobi - spalnica in otroška soba. Opremljeni so s tušom, koplanico in prostorno teraso z visečo mrežo in bivalnim prostorom. V šotorih je televizija, mikrovalovna pečica, kavni aparat in vse ostale potrebščine.

Foto: camping-adriatic.com

Kamp Mon Perin, Bale

Za vse ljubitelje neokrnjene narave, ki pa vseeno želijo udobje in občutek sproščenosti, so mobilne hišice v kampu Mon Perin kot nalašč. Čisto morje, čudovite plaže in prostorne klimatizirane hišice s pokrito teraso in pogledom na morje so popoln izbor za udobno bivanje v naravi.

Foto: booking.com

Glamping Čikat, Lošinj

Znotraj kampa v zalivu Čikat je glamping območje s safari šotori za avanturiste. Borov gozd, v katerem se nahaja, bližina morja in zunanji bazen so dodaten plus, otroke pa bo še posebej razveselil vodni park. Vsak šotor je opremljen s hladilnikom in kuhalno ploščo, sprejme pa do 6 oseb.

Foto: booking.com

Glamping Zaton

V turističnem naselju Zaton lahko preizkusimo tudi safari šotore. Deset šotorov je namenjenih luksuznemu kampiranju - odlično se zlijejo skupaj z mediteranskim zelenjem, združujejo pa intimnost kampiranja s svetom luksuznih počitnic. Razkošna oprema, pohištvo, ki spominja na safari in veliko intimnosti. Z vsem tem glamping Zaton predstavlja odlično izbiro za vse tiste, ki iščejo luksuzno kampiranje.

Foto: booking.com

Kamp Šimuni, Pag

Vse mobilne hišice v Camping Village Šimuni imajo pokrito teraso z vrtno garnituro, parkirnim prostorom, kombinirano dnevno sobo z opremljeno kuhinjo, štedilnikom in hladilnikom, vsaka mobilna hišica pa ima satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Svet sonca, morja in Sredozemlja čaka na nas. Pogled s terase mobilne hišice razkriva čare paškega arhipelaga, prostornost koč pa zagotavlja udobje.

Foto: camping-simuni.hr


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča