Najlepši planerji slovenskih ustvarjalcev za leto 2020

Klavdija Rupar 25.12.2019
Planer

Ob koncu novega leta so planerji za naslednje leto zagotovo ena izmed bolj zaželenih stvari in vsekakor primerni tudi kot božično ali novoletno darilo. V zadnjih letih se je na slovenskem trgu predstavilo kar nekaj slovenskih ustvarjalcev, pri katerih najdemo čudovite in raznolike planerje. Kateri izmed spodnjih vam je najbolj všeč?

Simplaner

Simplaner je planer, ki ga je ustvarila mlada oblikovalka Tara Drev. Namenjen je vsem tistim, ki obožujejo pastelne odtenke in bi radi planer v slovenščini. V njem najdemo koledar za naslednje koledarsko leto, ima letni, mesečni in tedenski pregled, vanj pa lahko zapišemo svoje novoletne zaobljube, mesečne misli in svojo to-do listo. 

Simplaner.

Baeba

Baeba je produkt ekipe, ki želi ustvarjati lepe stvari, njihova zgodba pa se je začela prav z rokovnikom. V njihovi zbirki najdemo več različnih planerjev, ki jih dopolnjujejo tudi zanimive baeba nalepke.

Baeba.

Mushuplanners

Mushuplanners so mesečni planerji s trdimi platnicami. Vsebuje koledar za leto 2020, tedenska razpredelnica, v katero lahko zapisujemo svoje cilje, v njem pa najdemo tudi bucket list 2020, dodamo načrte za potovanja, ideje za knjige ali filme, vmes pa so tudi dodatne strani, na katere lahko zapišemo, kar nam srce poželi. Ponujajo tudi možnost personaliziranega planerja, ki je narejen prav posebej za nas.

Mushuplanners.

SweetPlans

SweetPlans je 12-mesečni planer, v katerem najdemo vse, kar si šolarka, študentka ali delovna dama lahko želi. Živahne barve, zabavne nalepke, žepek na zadnji strani in zanimivi detajli. Planer je v angleškem jeziku in ima tedenski ter mesečni prikaz in veliko prostora za zapiske ter pomembne dogodke.

SweetPlans.

Urshulina

Urshulina planerji so narejeni po meri za popolno žensko. Letos prihaja v novi preobleki. Eleganten dizajn je namenjen vsem, ki si želimo biti organizirane. V njem najdemo letni, mesečni in tedenski pregled, prostor za pomembne kontakte in sestanke, menstrualni koledar, prostor za načrtovanje potovanj, športni koledar in prostor za beleženje financ.

Urshulina.

Izbor urednika