New York - popolni ženski odklop v mestu, ki nikoli ne spi

CITYLIFE 02.09.2019
New York. Foto: Deposiphotos

Kako se zares odklopiti in si podaljšati počitniška doživetja še dolgo v jesen? Odgovor je obisk mesta, ki nikoli ne spi in se v najboljši ženski družbi prepustiti odličnemu slovenskemu vodenju po največjih znamenitostih mesta New York.

Pogled na veličastno mesto, imenovano tudi Veliko jabolko ("Big Apple"), z vrha Empire State Buildinga ali novega Freedom Towerja, potep med nebotičniki Manhattna, po galerijah in muzejih, po Centralnem parku … In seveda po trgovinah svetovno znanih znamk, zvečer pa predstava na Broadwayu in obisk znanega džez kluba. 

New York - mesto, ki nikoli na spi.

Pikova dama s Piko Zrim

Ob odkrivanju znamenitosti, glasbenih užitkov in kulinarike ne bomo same. Z nami bo Pika Zrim, vplivna dama sveta mode, lepote, trendov, razumevanja ženske duše in njenih številnih obrazov skozi njen delovni dan. Pika bo v New Yorku naša posebna svetovalka, motivatorka in nakupovalna vodnica. Z nami bo odpirala povsem novo dimenzijo potovanj, ki se dotakne tudi nujnih lahkotnejših vsebin. Da se bomo vrnile bogate z doživetji potovanja in srečne z rezultati nakupovanja.

Celoten program potovanja si oglejte na spletni strani ruska-daca.si/new-york-s-pikovo-damo.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča