Nikola Karabatić osupnil mlade rokometaše

Matej Jurgele 02.10.2018
Nikola Karabatić osupnil mlade rokometaše

Ostali brez besed
Zadnjih 26 let je Gorenje kot generalni pokrovitelj rokometnemu klubu iz Velenja, ki bo letos praznoval 60. rojstni dan, s podporo in vero v uspehe omogočilo profesionalizacijo in izstrelitev med zvezde slovenskega rokometa. Podporo članom kluba so izkazali tudi preteklo nedeljo, ko so za mlade perspektivne rokometaše pripravili prav posebno presenečenje. Obiskal jih je eden najuspešnejših rokometašev na svetu, Nikola Karabatić, ki ga je mednarodno rokometno združenje IHF kar trikrat razglasilo za najboljšega igralca rokometa na svetu. Mlade rokometaše je s t. i. akcijo »photobomb« nepričakovano presenetil med fotografiranjem in marsikoga od prisotnih povsem osupnil.

»Kot vodja projekta na strani Rokometnega kluba Gorenje Velenje bi današnji dogodek označila kot nekaj zelo posebnega. Po odzivih naših mladih rokometašev sodeč, je presenečenje zares uspelo,« je povedala Maja Bukovnik iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje.

Z veseljem si vzame čas za srečanje z mladimi rokometaši
Navdušeni ambasador #simplyfans je ob tem povedal: »Zabavno je bilo videti njihove reakcije. Res je delovalo, vsi so bili popolnoma presenečeni. Ko jih gledam, si predstavljam sebe v njihovih letih. Spomnim se, da sem bil tudi sam čisto navdušen, če sem srečal kakšnega svojega vzornika in se imel priložnost slikat z njim. To mi je dalo še dodatno motivacijo za trening in doseganje zastavljenih ciljev. Zato si tudi z veseljem vzamem čas za srečanje z mladimi rokometaši, saj vem, koliko jim to pomeni.« 


Edita Gabrič Zager, vodja projekta Evropskega rokometnega sponzorstva za blagovno znamko Gorenje, je povedala, da so veseli, da lahko pomagajo mladim upom uspeti v rokometnih vodah: »Verjamem, da je za mladega rokometaša srečanje z Nikolo lahko neka dodatna vzpodbuda, da sledi svojih sanjam.«

V športnem duhu skupaj z Gorenjem in #simplyfans 
Gorenje je ponosni partner evropske rokometne družine s sponzorstvom Velux EHF Lige Prvakov in dveh evropskih prvenstev v rokometu za moške.  Skupaj z vrhunskimi rokometaši, ambasadorji #simplyfans – Nikolo Karabatićem, Vidom Kavtičnikom in Ivanom Balićem – pomaga deliti iskreno strast do rokometa in se zavzema za športno navijanje na vseh rokometnih tekmah. Skupaj verjamejo v povezovalno moč športa, ki presega vse nacionalne in druge meje. Verjamejo v preprostost, kar je tudi glavno vodilo zaposlenih v Gorenju in njihovih izdelkov za dom – poenostavljanje naših življenj za prijetnejše in preprostejše vsakodnevne trenutke.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika