Nostalgija Vintage Cafe - nov nostalgičen lokal v mestu

N. E. 25.09.2016
Nostalgija vintage cafe

V Stari Ljubljani se je pred kratkim odprl nov lokal z vintage izgledom. Opremljen je z vsem, kar v nas zbudi nostalgijo po otroštvu, mladosti ali pa nas popelje v katerega izmed kultnih filmov. Nostalgija vintage cafe & shop je poln ikoničnih predmetov iz obdobja 50. in 60. let, med katerimi kraljuje avtentični Juke Box Wurlitizer, ki je nekdaj izpolnjeval glasbene želje mimoidočim. 

PREBERITE ŠE: Urbani bistroji, ki jih boste našli v Ljubljani #1

Nostalgija Vintage Cafe & shop.

Stene so okrašene z ameriškimi avtomobilskimi tablicami, prostor pa nostalgično razsvetljujejo luči, ki so nekdaj krasile rockabilly domove. Skratka, ko si boste zaželeli udobja vintage naslanjačev in mrzle mešanice coca-cole z rumom, je Nostalgija prostor, kjer boste vsaj za uro ali dve čas lahko prevrteli nazaj, podoživeli spomine in kakšnega izmed vintage dizajnerskih kosov odnesli celo s seboj domov, ob koncih tedna pa se bodo tu odvijali tudi glasbeni in družabni dogodki.
facebook.com

Nov nostalgičen kotiček v mestu si oglejte v galeriji:

Fotogalerija

Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly Foto: Photobilly

Izbor urednika