Novi urbani hoteli, ki so se odprli v letu 2019

Klavdija Rupar 09.09.2019
Foto: The Apartment

Čeprav se je poletje končalo zelo na hitro (prav tako kot se je začelo), potovanj, izletov in dopustov še ni konec. Jesenska potovanja so lahko prav tako čudovita kot poletna, ali pa še boljša. Manj turistov, cenejše cene, nobene vročine ... Vse to so plusi, ki jih lahko doživimo, če potujemo izven poletja. Za nove podvige in nastanitve pa lahko pogledamo nove urbane hotele, ki so se odprli letošnje leto.

Sister City - New York

Samo nekaj korakov oddaljen od New Museuma, je hotel Sister City postal izredno priljubljena nastanitev v New Yorku. Odprt je bil maja, oblikoval ga je Atelier Ace, vsebuje pa 200 minimalističnih sob, ki jih odlikuje pohištvo iz lesa češnje. 

Foto: Sister City

Torel 1884  - Porto

Porto je drugo največje mesto na Portugalskem in izredno priljubljena destinacija med popotniki. Torel 1884 je lociran ob reki Douro in je trenutno zagotovo eden najbolj priljubljenih hotelov v tem pisanem mestecu. Na voljo nam je 12 luksuznih sob in suit, vsaka med njimi ima svojo mednarodno tematiko (Azija, Latinska Amerika in Afrika).

Foto: Torel 1884

The Standard - London

The Standard hotel najdemo že v Miamiju in New Yorku. Je najnovejši projekt Andreja Balazasa in je lociran tam, kjer je bil prej Camden Town Hall Annex. Stavba s pridihom 70-ih let ima okrolgo pohištvo in modro-vijolično-rdečo barvno shemo.

Foto: The Standard

Oltrarno Splendid - Firence

Po tem, ko sta Betty Soldi in Matteo Perduca odprla najbolj populren bed and breakfast imenovan Soprano Suites, je tu še Oltrarno Splendid. Le nekaj korakov stran od Ponte Vecchia, hotel vsebuje 14 sob, ki imajo starinski pridih, v kombinaciji s sodobnim pohištvom in nekaj delčkov italijanskega dizajna.

Foto: Oltrarno Splendid

Michelberger - Berlin

Michelberger, ki spominja na 70. leta prejšnjega stoletja, je obvezna postojanka, ko obiščemo Berlin. Lociran je v bivši tovarni, ima 23 sob in ima pravi vintidž videz.

Foto: MichelBerger hotel

The Apartment - København

The Apartment je čudovit danski butični hotel, ki je oblikovan tako, da spominja na privaten apartma. Med mešanico vintidž pohištva in sodobne umetnosti, najdemo lestence, mize in luči iz 20-ih let. Lahko se celo odločimo nastaniti v dvosobnem apartmaju, ki ima poleg spalnice še ogromno dnevno sobo in kopalnico.

Foto: The Apartment

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča