Pohajkovanje po Dunaju z Mannerjem

CITYLIFE 07.10.2019
Pohajkovanje po Dunaju z Mannerjem.

Nagrajenki lanskoletnega Mannerjevega čokoladnega dvoboja, mlada piska Tjaša Derstvenšek in novinarka Tanja Kokot, sta ta konec septembra doživeli natanko to, kar sta lani tako preroško ustvarili: pohajkovanje po Dunaju. Tako sta tedaj namreč poimenovali svojo zmagovalno sladico, obogateno z Mannerjevimi sladkimi sestavinami, kateri je zmago priznal sam Manneršefovski sodnik, Karim Merdjadi.

Na Dunaj pa se nista odpravili sami, saj je Manner poleg njiju letos tja povabil in popeljal svoje slovenske in hrvaške poslovne partnerje. Dunaj se namreč, tako kot nemški München, konec septembra lahko pohvali s tradicionalnim Oktoberfestom. Sicer v manjšem obsegu – a z vsem, kar takemu dogodku pritiče – je šotor v zabaviščnem parku Prater navdušil povabljene s prepoznavnimi bavarskimi nošami, velikimi vrčki piva, nazdravljanjem, pristno bavarsko hrano in vsesplošno zabavo ob poskočni, živi glasbi.

Več na: manner.com

Fotogalerija

Pohajkovanje po Dunaju z Mannerjem. Pohajkovanje po Dunaju z Mannerjem. Pohajkovanje po Dunaju z Mannerjem. Pohajkovanje po Dunaju z Mannerjem.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika