Poletne filmske novosti v naših kinih

Anja Mrevlje 10.06.2019
Film Anna

Predstavljamo poletne filmska novosti v Koloseju, ki jih to poletje ne smeš zamuditi.

MOŽJE X: TEMNI FENIKS  (Dark Phoenix)

akcijska domišljijska pustolovščina
V Koloseju od 6. junija 2019

Med življenjsko nevarno misijo v vesolju Jean Grey absorbira kozmično energijo, ki v njej sproži tako močne sile, kakršnih ni imel še noben mutant. Po vrnitvi na Zemljo se bori s temi skoraj božanskimi zmožnostmi, vendar je sila v njej prevelika, da bi jo zadržala in nadzorovala... 

MOŽJE V ČRNEM: GLOBALNA GROŽNJA (Men in Black: International)

akcijska ZF komedija
V Koloseju od 13. junija.

Svet se ne bo rešil sam od sebe. Zato so tu Možje v črnem, ki se jih spominjamo kot velikih varuhov Zemlje pred vesoljskimi sovražniki in nenavadnimi kreaturami.

ANNA  (Anna)

akcijski triler
V Koloseju od 20. junija.

Vsaka ženska ima lahko dva obraza ... Pod neizmerno lepoto Anne Poliatove je skrivnost zaradi katere bo lepotica čez noč postala najbolj iskana in strah vzbujajoča politična morilka na svetu. 

LEVJI KRALJ (Lion King)

družinski animirani film
V Koloseju od 18. julija. 

Na filmska platna prihaja srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali leta 1994. Spet se bomo podali v osrčje afriške savane, kjer se rodi bodoči kralj živali. 

BILO JE NEKOČ V HOLLYWOODU (Once Upon a Time in Hollywood)

drama
V Koloseju od 8. avgusta.

Film je zgodba o nekdanjem zvezdniku televizijskih vesternov in njegovem dolgoletnem dvojniku, ki se v času umorov zloglasnega serijskega morilca Charlesa Mansona in vladavine terorja Helterja Skelterja leta 1969 v Los Angelesu odpravita na pot, da bi se uveljavila v filmski industriji. 

ANGRY BIRDS 2 (The Angry Birds Movie 2)

animirana pustolovščina
V Koloseju od 15. avgusta.

Zabavni jezni ptiči, ki so najprej osvojili mobilne telefone in računalnike, nato pa leta 2016 še velika platna, se vračajo v kino in obljubljajo še eno divjo pustolovščino. Spet se bodo družili in prerekali z dvoličnimi pujsi.

STOPNJA SMRTI (Boss Level)

akcijski znanstveno fantastični triler
V Koloseju od 22. avgusta.

Upokojeni veteran specialnih vojaških enot je ujet v neskončno dirko s časom. Vsako jutro se ob njegovi postelji pojavi zamaskiran in oborožen moški, ki mu streže po življenju. Poleg morilca v spalnici, se čez dan na različnih lokacija pojavljajo novi morilci … ko končno umre, se naslednje jutro prebudi in scenarij se ponovi.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika