Postani najboljša različica sebe – 1, 2, 3, GREMO!

CITYLIFE 21.01.2019
1, 2, 3, GREMO!

Podporniki se bodo v 11 tednih s celovitim programom vadbe in zdrave prehrane pripravljali na HOFER rekreativni tek v okviru Istrskega maratona. Do cilja jim bodo pomagali ambasadorji – trenerju Janu Kovačiču in motivatorju Marku Potrču se pridružuje še prehranska strokovnjakinja Mojca Cepuš, celoten program pa bo tudi letos začinjen z dobrodelnostjo.

Postani ta, ki kilometre premaguje z nasmehom

Vsakodnevno gibanje se ne odraža le pri športnih uspehih. Z vadbo namreč dosežemo še veliko več – postanemo bolj potrpežljivi in vztrajni, boljši vzor, lažje pa premagujemo tudi delovne in študijske obveznosti. Celovit program vadbe in prehrane 1, 2, 3, GREMO! bo tudi v letu 2019 skupaj z ambasadorji spodbujal k skrbi za dobro počutje. Podpornike bo pripravil na Istrski maraton in poskrbel, da bodo kilometre na HOFER rekreativnem teku premagovali z nasmehom. 

Program vadbe bo letos intenzivnejši, a hkrati prilagojen začetnikom.

Zapomni si – kakor treniraš, tako živiš

Še bolj kot cilj pa je pomembno predvsem potovanje. Osebni trener Jan Kovačič bo poskrbel za ustrezen program vadbe, motivator Marko Potrč pa spodbujal k disciplini in trudu, pri čemer seveda ne sme zmanjkati zagona. Za nasvete in trike, kako pripraviti zdrave, hitre in okusne obroke bo skrbela nova ambasadorka – prehranska strokovnjakinja Mojca Cepuš. Certificirana nutricistka in predavateljica z bogatimi izkušnjami nam je zaupala, da se skrivnost zdravih obrokov skriva predvsem v načrtovanju: 

»Ne samo pri športu, tudi pri zdravem prehranjevanju sta disciplina in vztrajnost za doseganje dobrih navad bistveni. Poleg tega pri delu z ljudmi opažam, da je zelo pomembna tudi sposobnost načrtovanja obrokov. Moja naloga je, da s predlogi preprostih obrokov pomagam pri načrtovanju vsakodnevnih jedilnikov, da boste lažje vztrajali na začrtani poti. Seveda bom ideje za jedilnike začinila s kančkom zanimivih dejstev, v prispevkih pa bom odgovarjala na vaša vprašanja, povezana s športno prehrano.«

Nutricistka Mojca Cepuš bo delila nasvete o načrtovanju vsakodnevnih obrokov.

Postani več

Projekt bo tudi letos dobrodelen, saj bo HOFER za otroke v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji za vsak pretečeni kilometer daroval 10 centov. 

Program vadbe in prehrane se začenja 28. januarja. Pridružili se mu boste lahko na spletni strani www.123gremo.si in spremljali svoj napredek z beleženjem opravljenih nalog, saj program nadgrajuje igrifikacija. Projektu sledite tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagram

Podporniki programa boste lahko svoj napredek redno spremljali z beleženjem opravljenih nalog.

1, 2, 3, GREMO! 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča