Priljubljeni hostel na Instagramu za le 13 evrov na noč

Klavdija Rupar 01.09.2018
Foto: TripAdvisor

Plačevanje mesečne najemnine, vsakodneve hrane in občasnih pijač s prijatelji čez vikend, ne pusti ravno veliko denarja za potovanja po svetu. A če si želite svet ogledati čim bolj poceni, se bo to težko skladalo z vašo željo po tem, da na potovanjih naredite čim več čudovitih slik, ki jih lahko objavite na Instagramu. Na spletni strani Hosteleworld vam pri tem lahko pomagajo. Podjetje je celo Mariah Carey prepričalo, da so hostli prihodnost, na strani pa lahko najdete tudi seznam 10 najbolj primernih hostlov, ki so obenem izredno lepi in fotogenični.


Eden izmed takšnih je tudi Rodamón Riad v Marakešu, glavnem mestu Maroka. Izbran je zaradi tradicionalnih poslikanih ploščic, tipične maroške kulture in velike terase, ki ima razgled na Atlas. Vse to kar kliče po visoki ceni, a v resnici je plačilo za deljeno sobo le 13 evrov na noč!

Hostel Rodamón Riad, ki se nahaja v samem središču centra, ima bazen, strešno teraso s čudovitim razgledom, zjutraj pa si lahko privoščite tudi zajtrk, ki vas zagotovo ne bo pustil lačnega. Izbira sob je velika, recepcija pa je odprta 24 ur na dan. Če ste v Maroku prvič, lahko zaprosite, da vas nekdo od osebja pričaka na letališču. Skratka ogromno ugodnosti za zelo nizko ceno!

Izbor urednika