Prvi hotel v Splitu namenjen digitalnim nomadom

Klavdija Rupar 01.03.2021
hotel marvie

Poklice, ki niso vezani na osemurni delavnik, se jih lahko opravlja kjerkoli po svetu in takšne, za katere potrebujete le dober računalnik in internet. Digitalno nomadstvo ni nov koncept, ki pa je pri nas še vedno dokaj nepoznan. Zakaj ne bi odpotovali na Kanarske otoke, s sabo vzeli računalnik in si privoščili delovnih počitnic?

V ta namen so se na Hrvaškem, bolj natančno v Splitu v hotelu Marvie odločili, da digialnim nomadom predstavijo povsem nov koncept delovnih počitnic. Omogočajo namreč kar dolgoročno bivanje v hotelu - 14 dni ali več. S tem želijo premakniti meje družbenih paradigm in omogočiti več ljudem, da lahko obenem potujejo in delajo, kar posledično tudi povečuje inovativnost in napredek. Z digitalnim nomadstvom namreč odpirajo vrata čisto novemu načinu življenja, ki se ga poslužuje vedno več ljudi, po koncu pandemije pa se ga bo glede na trenutne razmere, najbrž posluževalo še več posameznikov. Omogoča namreč, da presekate svojo rutino in redifinirate svoje dnevne urnike.

Marvie Living & Coworking vas tako pozdravlja v varni in prijazni destinaciji, omogoča pa vam tudi veliko lokalnega znanja in vam pomaga pri zadovoljevanju vseh vaših potreb in želja. Poleg tega pa je njihov cilj prinašati produktivnost in kreativnost v vaš delovni vsakdan. In kaj so prednosti daljšega delovnega dopusta? Če v hotelu preživite vsaj 28 dni v letu, vam omogočajo 50-odstoni popust, boljše sobe s pogledom na morje, coworking prostor in odličen internet, neomejen dostop do bazena, wellnesa in telovadnice in vse ostale prednosti, ki jih ponuja Split. Coworking prostor je namenjen vsem njihovim gostom, med katerimi je vedno več digitalnih nomadov, v njem pa najdete projektor, prostor za sedem oseb, delovne mize in internet s hitrostjo 200 Mbps.

Če se torej odločate za takšen način dela, veste, kam se lahko odpravite takoj po koncu pandemije.Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča