Samsung Galaxy A - pametni telefoni za naslednjo generacijo

Anja Mrevlje 12.04.2019
Samsung Galaxy A

Samsung Electronics je pred dnevi predstavil tri nove pametne telefone serije Galaxy A - A20e, A40 in A80. Serija Galaxy A, ki vključuje šest naprav, nam omogoča izbiro pametnega telefona, ki najbolj ustreza našemu življenjskemu slogu in tudi proračunu.

Samsung Galaxy A20e

Galaxy A20e, ki ima 14,73-centimetrski (5,8-palčni) brezkončni-U zaslon, zagotavlja dolgotrajno delovanje in je oblikovan tako, da sledi vašim vsakodnevnim potrebam. Galaxy A20e je opremljen z zmogljivo 3.000 mAh baterijo, ki se polni s tehnologijo hitrega polnjenja pri 15 W.

Samsung Galaxy A20e.

Samsung Galaxy A40

Galaxy A40 je namenjen uporabnikom, ki želijo kompakten, a hkrati zmogljiv pametni telefon. 14,99-centimetrski (5,9-palčni) brezkončni-U zaslon od roba do roba prinaša izjemno vizualno izkušnjo, hkrati pa se odlično prilega vaši roki.

Galaxy A40 je opremljen s pametno tehnologijo kamere, vključno z dvojno kamero, ki omogoča širokokotne posnetke do 123° in inteligentnim fotografskim asistentom Optimizator prizorišča, ki vam omogoča zajetje najboljšega možnega posnetka.

Samsung Galaxy A80.

Samsung Galaxy A80

Oblikovan z mislijo na digitalne navdušence, Galaxy A80 nudi revolucionarno vrtljivo kamero, ki omogoča brezskrbno zajetje celotnega sveta. Samodejna rotirajoča kamera ne zagotavlja le izjemnih izkušenj s fotografiranjem, temveč omogoča tudi neoviran celozaslonski prikaz. 

Novi 17,01-centimetrski (6,7-palčni) FHD+ AMOLED brezkončni zaslon prinaša vsebino v živahnih podrobnostih in v kombinaciji z zvokom Dolby Atmos omogoča popolno doživetje.

Galaxy A80 ima tudi inteligentno 3.700 mAh baterijo z zmogljivostjo izjemno hitrega polnjenja pri 25 W.

Več na: samsung.com/si

Fotogalerija

Samsung Galaxy ASamsung Galaxy ASamsung Galaxy ASamsung Galaxy ASamsung Galaxy ASamsung Galaxy ASamsung Galaxy A

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča