Samsung razkril nov Galaxy Note7

CITYLIFE 03.08.2016
Galaxy Note7

Galaxy Note7 prinaša novo definicijo, kaj je in kaj zmore pametna mobilna naprava, saj se ponaša z inovativnimi funkcijami in še višjimi standardi za naprave z velikimi zasloni. Prepriča že vizualno, saj ga odlikuje eleganten dizajn in ob robovih ukrivljen zaslon, v celoti narejen iz vrhunskih materialov. Nov telefon je vodoodporen, nudi vrhunsko zaščito, ki temelji na zanesljivi kombinaciji varnostne rešitve Samsung Knox in najnovejši način zaščite s prepoznavanjem šarenice. Gre za izredno varen sistem biometrične prepoznave uporabnika, ki omogoča odklop zaslona in dostop do specifičnih storitev. Ima možnost predvajanja video vsebin v izjemni ločljivosti HDR. Pisanje z S pisalom pa je precizno in preprosto. Ker ima še manjšo, 0,7 mm konico ter izboljšano občutljivost pritiska pri pisanju, je občutek skorajda enak kot pri pisanju s pravim svinčnikom. Uporabniki bomo tudi na Galaxy Note7 spremljali svoje aktivnosti, izmerjene s športno uro Gear Fit2 ali brezžičnih slušalk Gear IconX, ter jih beležili in analizirali s pomočjo nadgrajene aplikacije S Health 5.0.
samsung.com

Galaxy Note7 bo v Evropi na voljo od 2. septembra dalje, na izbiro pa bo v barvah Blue Coral, Silver Titanium in Black Onyx. 

V Sloveniji bo možno tudi prednaročilo novega Galaxy Note7, in sicer od 16. avgusta dalje. Kupci, ki bomo oddali prednaročilo za Galaxy Note7, bomo brezplačno prejeli še najnovejši Gear VR.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča