Serije, ki jih bomo gledali v letu 2019

Lana Bauman 02.02.2019
Foto: IMDb

Game of Thrones

Zadnja, 14. sezona odmevne serije Game of Thrones prihaja na televizijske ekrane 14. aprila letošnjega leta. Kako se bo zaključil boj med ognjem in ledom? Kdo, od glavnih likov, bo preživel zombi apokalipso? In kaj bomo gledali po zadnje delu priljubljene serije mnogih?

The Umbrella Academy

Serija The Umbrella Academy je posneta po stripu, ki ga je napisal pevec Gerard Way. Zgodba govori o superjunakih - posvojenih otrocih, ki se po mnogih letih ponovno združiljo v boju proti koncu sveta. V igralski zasedbi se pojavita tudi Ellen Page in Mary J. Blige, premiera serije je 15. februarja 2019 na Netflixu.

Peaky Blinders

5. sezona priljubljene serije Peaky Blinders se vrača to poletje. 

Good Omens

Za serijama Lucifer in American Gods, prihaja nova serija Good Omens. Zgodba, ki temelji na romanu, govori o združitvi angela in demona, ki želita rešiti svet. Točen datum premiere do sedaj še ni znan, govori se, da bodo vse epizode izšle letošnjo pomlad.

Our Planet

Za ljubitelje zgodb o naravi in našem planetu na Netflix prihaja serija Our Planet. Zgodbe o čudesih našega sveta in njegovih lepotah so kakor osvežitev v poplavi kriminalnih serij.  Od 5. april 2019 bomo lahko priča zgodbam Davida Attenborougha in edinstvenim posnetkov Zemlje. 

 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča